Jump to content
Българският форум за музиканти

Относно Китара Stagg


victor4y

Recommended Posts

Какво ще кажете за тази китара и като цяло комплекта ? ЦЪК За начинаещ става въпрос :cheers2: и китарата нормална големина ли е как е що е като цяло хубава ли е

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами според мен тоя комплект е боклук.Стаг никога не са ми давали добри впечатления.А ако свириш - метъл,рок вземи си нещо с хъмбъкер(двоен адаптер).Кубето от тоя комплект е скапано...вземи си някое по добро с драив поне примерно Roland 15x(то и това от комплекта има драив ама просто кубето е скапано).Но ако ме послушаш няма да ти излезе 300 лв а към 500 но поне ще си доволен.

Редактирано от herflik
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Китарата не мисля че ще е нещо по-различно от всички останали китари за 150-200 лева, но това кубе е зле

Не знам по принцип как са тея стартови пакети като цена, но един пакет на Squier примерно би било много по-добре от този

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези пари, може да си вземеш малко по хубава китара и да свириш с нея през компютъра си. Има една програма Guitar Rig. Последната версия - 4 изкарва доста добър звук. Малко по неудобно е, но ще имаш и някой друг ефект с който да си играеш. Пък и ще разбереш дали наистина искаш да се занимаваш!

 

За 200 лв. можеш да си вземеш Squier Bulletstrat ... на мен ми върши добра работа ...

Редактирано от Im2ortal
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами Скуайърът изглежда най-разумното решение за китара за тези пари, които казваш. Иначе има и други фирми - има евтини Уошбърни, Бехрингери, Фактори и т.н. , но наистина, ако ще свириш рок или метъл, си вземи китара с поне един двоен адаптер.( Например комбинацията: Двоен–Единичен-Единичен - нещо такова - http://www.thomann.de/gb/fender_squier_aff...thss1_setbk.htm ). За толкова пари нямаш кой знае какъв избор, но все пак можеш да намериш нещо, което да върши работа и после, когато задобрееш, да си търсиш по-добър инструмент.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Затварям тази тема, защото:

 

1. Тук не сме продавач-консултанти.

2. Китарите, и ценовите класове са обсъждани и ти нямаш оправдание, че те мързи да четеш.

3. Всеки има личен вкус и мненията ни не са критерий.

 

П.П. Отиди в някой магазин и разгледай И ЧУЙ китари в този ценови клас. Повечето хора, които ще ти пишат, по принцип, дрънкат на китара от месец или нямат изграден критерий поради липса на опит. В магазините има хора, на които им се плаща, за да ти помогнат в избора ти.

 

Ако искаш се сърди, но ако пак видя, че се отваря тема, без да е прочетено, просто ще има наказание.

 

За много години!

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.