Harvester Of Sorrow Публикувано Януари 1, 2010 Share Публикувано Януари 1, 2010 Първо за много години на всички! Случвало ли ви се е някога при свирене ръката, която ви е върху грифа(при повечето от вас - лява, а при мен - дясна) да не се изпотява, а ръката с която държите перцето да се изпотява и да не можете да направите някои насечени рифове, защото ви се изплъзва перцето? На мен днес ми се случи за първи път и ми се стори доста странно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Януари 1, 2010 Share Отговорено Януари 1, 2010 Баце,винаги се потиш ако е лято или те напекат прожектори или просто от енергията а може и от притеснение..,пробвай перцата на Dunlop tortex ,не се пързалят или издраскай с нещо стандартното перце в часта където го държиш за да имаш захват. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Януари 1, 2010 Share Отговорено Януари 1, 2010 (Редактирано) +1 Практически съвет по издраскването. Слагаш перото на циментов под, стъпваш отгоре и го плъзгаш 2-3 пъти, остават перфектни джазги . Аз поне винаги така правя п.п. Извинявам се, че писах в затворената тема, не съм забелязал Редактирано Януари 1, 2010 от kolio_k Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts