Dball Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 Защо не си продадеш кабинета и да си вземеш това http://www.thomann.de/gb/peavey_6505_112_combo.htm Цитирай
TheNephilim Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 Защо не си продадеш кабинета и да си вземеш това http://www.thomann.de/gb/peavey_6505_112_combo.htm На това се точа и аз! хайде много успехи през новата година за всички ни!!! Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 1, 2010 Отговорено Януари 1, 2010 По-евтино от Blackheart няма да намериш, а не са никак лоши!!! Цитирай
Ex74 Отговорено Януари 2, 2010 Автор Отговорено Януари 2, 2010 колкото повече варианти... толкова по-сложно. Дано ми хареса звука на ВалвКинг-а в MCI. За 6505+ - ако беше глава за тия пари щях да го взема, ама 1х12" сякаш ми иде малко. Отностно VOX-a - вярвам, че е достатъчно слаб. На репетиция с 100W глава (транзисторна) мастъра е някъде над 7. В клуб пък го ползваме и за монитор и пак е увеличен. Цитирай
Valserp Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 колкото повече варианти... толкова по-сложно. Дано ми хареса звука на ВалвКинг-а в MCI. За 6505+ - ако беше глава за тия пари щях да го взема, ама 1х12" сякаш ми иде малко. Вадиш усилвателя и му правиш кутия = глава Цитирай
Ex74 Отговорено Януари 2, 2010 Автор Отговорено Януари 2, 2010 да бе да да развалям скъпото кубе.. като се върна от солун утре-в други ден ще звънна на икономов да ги питам имат ли налични валвкинга и вокса да им чуя гласеца. Според разни нискокачествени видеота по тубата установих, че ми трябва някакъв дистър преди главата да ми напомпа звука.. дано мъфф-а я свърши добре тая работа Цитирай
Fenix Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 Аз съм пробвал Peavey Valveking 1х12 комбото и го намирам за страхотно за парите си! Цитирай
Trysth Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 И аз имам подобна дилема и съм хвърлил око на Бугера 6262. Някой знае ли дали го има някъде в БГ? Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 да бе да да развалям скъпото кубе.. като се върна от солун утре-в други ден ще звънна на икономов да ги питам имат ли налични валвкинга и вокса да им чуя гласеца. Според разни нискокачествени видеота по тубата установих, че ми трябва някакъв дистър преди главата да ми напомпа звука.. дано мъфф-а я свърши добре тая работа Ти като си в Солун земи си един Orange tiny terror има ги в едно магазинче около центъра,в кабинет е много здраво,не ти трябва по-мощен усилвател,ако не свириш на стадион. Цитирай
inqubus Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 ^ това определено ми харесва! Имай предвид, че има BBE Sonic Maximizer в loop-а, както и Tube Screamer в чейн-а. Цитирай
Slash's Snakepit Отговорено Януари 3, 2010 Отговорено Януари 3, 2010 Моето мнение е Гарланд глава: 1) защото купешките имат винаги нещо което ти липсва (брой канали, бустер, гейт или определен ефект) 2) ще си го моделираш не само как да свири но и точно какъв цвят да е, каква решетка да има, или точно какви размери да е, както и ватовете разбира се 3) ако си избереш и правилните схеми на каналите, ще го превърнеш в нещо много универсално и всеки път различно дори и за теб и би станало незаменимо (нещо което купешките винаги нямат) 4) нещо което ще се усмеля да напиша, каналът на меса-буги на моят Гарланд, ми харесва повече от звука на оригиналното Меса-Буги ДуоРектифаер (което говори не качеството на изработка) 5) инвестирай ако трябва и малко повече за да не става както винаги, сега неискаш нещо скъпо, но скоро ще поскаш и ще продаваш и купуваш и отнво и отнова Цитирай
Recommended Posts