Nikifena Публикувано Декември 12, 2004 Публикувано Декември 12, 2004 Едно време преди 2 години някъде се събрахме с 1 приятел да свирим хевиметъл. Ама нещо ни стана и бяхме направили тази идиотщина Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Въобще не е идиотщина!!! В интерес на истината ми напомня за някои неща на Pink Floyd , което е преакрасно! Само да питам: Ники, онзи глас reverse-нат ли е, че ми е интересно?! Опитах да го обърна, ама не се получи очаквания резултат...Питам, защото аз обожавам да правя такива неща - може да звучи комично, но е факт, че пуснатият наобратно текст влияе върху подсъзнанието на слушателя! Успех! Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 12, 2004 Автор Отговорено Декември 12, 2004 да, ревърснат е то общо взето си играхме на "какво става като натиснеш този бутон на cool edit" иначе колкото и странно да ти е тази мелодиийка отдолу дет се повтаря почти на всякъде е свирена на бас Пак с много ефекти на дигитеч-а Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 да, ревърснат ето общо взето си играхме на "какво става като натиснеш този бутон на cool edit" иначе колкото и странно да ти е тази мелодиийка отдолу дет се повтаря почти на всякъде е свирена на бас Пак с много ефекти на дигитеч-а Предположих Цитирай
jFog Отговорено Декември 12, 2004 Отговорено Декември 12, 2004 Едно време преди 2 години някъде се събрахме с 1 приятел да свирим хевиметъл. Ама нещо ни стана и бяхме направили тази идиотщина пак на дата.бг да го еъ... Там не ме пускат бе хора в топ.бг дават 10 мгб място ако си направиш поща стигат за една песен и се вижда от чужбина Или поне някой даразкаже кв осе чува Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 12, 2004 Автор Отговорено Декември 12, 2004 сори ама нямам място някъде из големия интернет само в дата така и не знам каде има сървър дет да предлага място (поне 30тина Мб) и да се вижда навсякъде Цитирай
synchu Отговорено Декември 13, 2004 Отговорено Декември 13, 2004 хлъц отивам се лекувам ..... :wall: :killyou: :wow: п.с. яко е много!!! идейно... Ама вярно е психария. Сега съм на лечебна програма CoB - Mask of Sanity :green: Цитирай
Recommended Posts