Steppenwolf Отговорено Януари 24, 2006 Отговорено Януари 24, 2006 Това си е въпрос на дизайн. Може да няма име или да има име и символ, който да изразява философията на групата или да да е свързан с името. То пак си е лого. Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Нашето лого пък е просто изписано с прави, остри линии името на бандата. Буквите са тъмно-червени, фонът е черен. Семплотата ще спаси света. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) Наистина - просто, семпло и запомнящо се. Ти ли си го правил, DaMaRo? Редактирано Февруари 4, 2006 от CorvusCorax Цитирай
DaMaRo Отговорено Февруари 8, 2006 Отговорено Февруари 8, 2006 Мерси CorvusCorax да . Инак самото съкращение МА е Music Abstinence Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 Супер! Ще ми е интересно да видя и други лога на хора от форума. qbodp, поздравления за добрата тема! Само една от групите с които съм свирил е имала "знак" - "Жега". Не сме го мислили специално, получихме го от приятел, хареса ни и го използвахме (най-често в негатив - бял на тъмен фон) като детайл в обложки, плакати и пр. Ето го тук: Сегашната банда - NEMO си има лого, което също ми харесва. Винаги съм се радвал на такива неща, според мен помагат за по-пълноценно предаване на идеята на бандата. Цитирай
Bo Yan Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 Логото на "Жега" кърти! Винаги много ми е харесвало! Логото на моята група съм го мислил аз. ЗМЕЙ между другото : някой иска ли да направи сайт на група "Змей" без пари ? Иначе май ще трябва да се науча как се прави и да го правя аз, ...но ще ми е доста сложно с времето точно сега... Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 (Редактирано) Bo Yan, логото е много яко, ама с тая снимка отдолу ми е твърде арт Ако не ти е спешен сайта (в смисъл - има време да се прави и не трябва да стане за норматив) и те устройва html, може да се обадиш да се позанимая Редактирано Февруари 11, 2006 от CorvusCorax Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Ето го и нашето лого: цък Дело е на една талантлива мацка, дето я изтормозих докато стигне до тука Има още малко за доработване де, ама тва е достатъчно информативен ваиант @ДаМаРо (хахах откъде ги вадите тия никове бе ) Могу яко лого, пич! Бравос! Цитирай
DaMaRo Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 ем от къде да ги вадя зависи и от музикалната насока приятелите ми викат Маро и за арт благозвучие добавих "Да" и в Германия все още ми мислят зя испанец инак мерси Цитирай
ronia Отговорено Февруари 22, 2006 Автор Отговорено Февруари 22, 2006 Сегашната банда - NEMO си има лого, което също ми харесва. Разбойник, това лого на Жега адски ме кефи! И на Немо е много благо. Ние още си нямаме символика на групата, затова не съм показала нищо. Обаче мисля да предлагам на моите амигос от avanzado да ползваме една по-пастелна версия на растафарските червено-жълто-зелено Цитирай
Recommended Posts