BlueZone Публикувано Януари 3, 2006 Публикувано Януари 3, 2006 An Evening Walk The Shining Of You Чакам отзиви :think: Цитирай
PlamenM Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Много готино, изчистени хармонии и добър звук на акустичната китара . МНого ми харесва динамиката в свиренето ти, издава чувтство и умение.. :violin: освен това си се съобразил много добре със спецификата на акустичния инструмент, т.е свирил си на акустична китара за разлика от доста китаристи който се опитват да свирят на акустична с бендове и легатни пасажи и звучат малко неумело...много хубава фраза на глисандото ( плъзгането) - ясна и акцентирана.. Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 (Редактирано) Ето за това си мечтая , така да се изрзявам и аз ..... чисто , искренно и точно. Много добро от всякъде , не мога да спра да ги слушам ....... Това не е просто музика, това беше водопад от чувства ........ Редактирано Януари 3, 2006 от DeathZone Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Някак си мъдро звучат тия неща... Цитирай
Geo Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Не само мъдро... Второто парче ми хареса страшно много.Върхът е. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 An Evening Walk The Shining Of You Чакам отзиви :think: Аз тебе по принцип си те уважавам и си ми сред любимците във форума. Чиста и естествена музика, жива, с добре очертани, обмислени хармония и мелодия, динамична и изразителна. Едни от най-хубавите творби, които съм чувал из раздела "Авторска музика", от онази музика, която имам предвид под "изобразяваща" в подписа ми! Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Понеже съм от скоро в този форум не бях слушал твои произведения но мого да ти кажа евала Просто от музиката ти струи чуства Цитирай
Icarus Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Тези две произведения току що станаха част от изключително малкото неща, които извикват в съзнанието ми реални и живи образи. Толкова са истински.. Благодаря ти за тях Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Лелелелелелел... Браво, браво Много са красиви. Има нещо Клептънско в най - добрия смисъл на думата. Наистина ме разтапят. Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 да....невероятно свирене! и двете са страхотни! във второто има няколко мотива, които са ми познати от някъде ама не се сещам както каза флиск - много е клептънско! евала Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 ехееееееее, супер, немам какво да кажа, зяпнал съм, те тва е ........ Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 3, 2006 Автор Отговорено Януари 3, 2006 Еми не мога да не ви почерпя всички. Не очаквах толкова добри отзиви за тези неща. По принцип винаги се чувствам тъпо като ме хвалят и не знам как да реагирам. При следващата форумна сбирка имате по бира от мен Цитирай
assoass Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 (Редактирано) IBobz, много време не съм писал във форума, просто не виждах особен смисъл (не искам никого да засягам), но ето - факт -пиша. И пиша, защото съм провокиран от музиката ти. Мисля, че се изразих красноречиво. Нищо повече не мога да кажа.Понякога човек остава безмълвен пред нещо, във което вижда да как се преплитат чувства и смисъл... Редактирано Януари 3, 2006 от assoass Цитирай
Recommended Posts