sardaesox Публикувано Декември 27, 2009 Публикувано Декември 27, 2009 Пускам тази тема с риск да си навлека нечий гняв,обаче:то ясно,че всички почнаха да минават на windows7,но има ли съществена разлика м/у sp2 & sp3 при работа с хостове и вст-та. Досега джиткам със сп2,обаче реших да поизцедя дъртия си уйн преди да мина на 7-мака.А крие ли някакви рискове ъпдейта? Цитирай
MR_STENCH Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 При мен всичко, което си работеше на XP, действа и на седмака. Направи впечатление един досаден проблем, който си го имаше и при Vista макар той да не засяга конкретно работата с хостове... не мога да избера кой да бъде Default интерфейса от двата които имам - този на дъното и M-Audio... Тъпият Уйн си заплюва вграденият и останалите отметки стават неактивни... Все майкрософстка работа Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 ^ пробва ли да забраниш вградения аудио чип от BIOS. При мен помага. После си избери M-aduio и рестартирай, нагласи си отметката и си готов. Ако искаш за пробва се върни и възстанови търсенето на вградения от BIOS. Ако след втория рестарт сега пак 7-цата е избрала вградения и е запушила M-Audio-то, трябва да избираш пак. ^ sardaesox, не минавай на 7-цата, ако нямаш мощен комп или изчакай подходящо nLite издание за аудио маниаци, подобно на това за XP SP3: Какво да позлваме за аудио работа (двата архива от поста) Цитирай
sardaesox Отговорено Декември 27, 2009 Автор Отговорено Декември 27, 2009 Ами с лаптоп съм с 2х2 гб рам и 2х2 гхз проц.Харда ми е на 5400об.Това става преполагам за 7,тя дърпа около 500мб рам.А от оня линк нищо не разбрах-предлагат разни линкове за ъпдейт на сп3,обаче окй точно файл да сложа,нц.Ае ,мерси. Цитирай
sardaesox Отговорено Декември 27, 2009 Автор Отговорено Декември 27, 2009 Преди малко си инсталнах сп3-мисля че е доста по-стабилна от 2,обаче ония подобрения от сайта на рипър/по-горе/не мога да ги накарам да тръгнат-имам ги на исо-файл,обаче толкоз,заменят ли се някъде в регистрите,пълна мъгла... Цитирай
Slav Отговорено Декември 29, 2009 Отговорено Декември 29, 2009 ^На мен лично 7 ми дърпа 700-800 MB RAM, ако не съм включил нищо друго. Освен това все още не се намират някои драйвери за 7. Примерно E-MU юзърите сме малко прецакани, понеже реално не можем да си ползваме картите с Windows 7 ... Поради тази причина дуал буутнах XP и 7, така че да си ги имам и 2-те. Цитирай
presly Отговорено Декември 29, 2009 Отговорено Декември 29, 2009 e-mu 1820m си тръгва прекрасно на 7-ца 64 бита с Вистовските драйвери. На лаптопа съм също с W7 64 и нямам никакви проблеми с избора на интерфейс - а външния ми е "печално" изместният TC Konnekt 6.... Цитирай
Slav Отговорено Декември 29, 2009 Отговорено Декември 29, 2009 ^Може проблемът да идва оттам, че бях с 32 битова версия. Честно казано не съм пробвал с 64 битовата дали става. Цитирай
sardaesox Отговорено Януари 3, 2010 Автор Отговорено Януари 3, 2010 Ха,снощи си инсталирах windows 7,64 битов и меко казано съм очарован-,кубейса още не съм пробвал,но reaper е светкавица! Цитирай
sardaesox Отговорено Януари 25, 2010 Автор Отговорено Януари 25, 2010 Имам въпрос към ползващите reaper 64 bit и windows7 64 bit.Та-както е известно,рийпър си прави bridge за 32 битовите vst-ta.Аз обаче забелязах някои бъгове-При стартиране на такива 32бит вст-та в Р64 се получават/не винаги/ тотални сривове и рипъра направо изключва.Ако има тънкажи в настройките,казвайте,че се видях в чудо-има там различни опции в настройките на plug-ins и vst/dedicate и separate process/,пробвах всички варианти-махах,слагах отметки-обаче няма промяна-от натоварване на ядрата20-на%,скача на 100% и- ... Цитирай
dedomito Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 След като се борих като с мечка с тоя Прозорец 7 го заклеймих и се върнах на добрия стар ХР сп3 . Понеже имам три саундкарти на компа цял ден се опитвах на седмия прозорец да ги подкарам като хората , но .-....резултата беше скъсани нерви . Най-хубавото беше като ми изписваше , че не намира Криейтив хардуер / демек двете ми допълнителни саундкарти / , а в същото време не приемаше никакви инсталационни дискове за същите / дисковете са ми оригинални / . С ХР всичко тръгна от първия път както трябва . Иначе са го направили красив Уин 7 като визия . Цитирай
sardaesox Отговорено Януари 26, 2010 Автор Отговорено Януари 26, 2010 (Редактирано) А,бе Дедо-ти пробва ли като администратор да ги инсталнеш с десен клик>run as compatible with...vista???Моите тръгнаха така,и сега си разпознава драйвърите на таскама като пич.Айде като ти мине стреса пак пробвай... Редактирано Януари 26, 2010 от sardaesox Цитирай
Recommended Posts