Чукопад Отговорено Декември 28, 2009 Отговорено Декември 28, 2009 ^пич такива коментари не са много полезни.Ами ако Уошбърна не му е удобен или както се казва не го кефи?Ако спомене какво иска да свири може и да се дадат насоки към конкретни модели и марки. Е добре, с аватар на Деймс Хетфийд латино ли ще свири? Цитирай
blago9696 Отговорено Декември 29, 2009 Автор Отговорено Декември 29, 2009 Благодаря за отговорите! Цитирай
Mitev Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 здр на всички. имам скоро рожден ден. И баща ми вика китара. ровя из нета и ми попадна това еднкво с това като гледам http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0301600032 видях че човека горе долу същия въпрос е задал , дали си струва това.., този комплект. за 360 лева или тази примерно http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0310700564 за 370 Ако питаш мене копай в обаявите и си вземи нещо 2-ра ръка, със сигурност така ще имаш възможност да си вземеш нещо с някоя друга идея по-добро. Инструмент на старо не е като кола на старо, китарите с времето стават по-добри (освен ако предишният им собственик не ги е влачил по земята или е ковал пирони с тях, де). Напълно те подкрепям. Но все пак ако даржиш да е нова си вземи по скъпа (хубава)китара и превъни компа си в мощен процесор в форума има обяснение как става точно green_angel.gif. secret.gif dry.gif thumbup.gif Не е зле да се почетеш за ASIO4all Drivers има ги FREE (свиренето в реално време) предложи ми нещо.. дай идей аз съм басист по принцип, но съм почнал с китара. и последните 4-5 години не съм хващал нищо от как се разпадна групата. чакам отговори , мерси ! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Комплекти имат: -Washburn -Squier -Stagg -Ibanez -др. В общи линии, макар да имат разлики, може да се каже, че са един дол дренки. Тегли чоп и избирай! Цитирай
Daniel_V Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 (Редактирано) Моето предложение е StarterPack-а на Ibanez - GRX70DXJ Китарата както виждаш е с два хъмбъкера. Имаш абсолютно всичко нужно за да почнеш и спестяваш страшно много. Давам пример - такава китара каквато е в комплекта ти излиза 350-400лв, някакво кубе - 200, 250лв, аксесоарите (тунер, калъф, кабели, колан и тн) Още 100лв. Прави си сметка сам. Ако можеш да откъснеш още малко пари - JumpStart GSA6JU . Китарата тук е доста по-качествена. Гарантирам ти, че Ibanez Pack-овете са един от най-добрите избори! Поздрави! Дан Редактирано Януари 5, 2010 от Daniel_V Цитирай
Mitev Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 нещо немога да намеря спецификациите на тея китари. аз ли съм сляп или какво.. Цитирай
blago9696 Отговорено Януари 5, 2010 Автор Отговорено Януари 5, 2010 (Редактирано) Моето предложение е StarterPack-а на Ibanez - GRX70DXJ Китарата както виждаш е с два хъмбъкера. Имаш абсолютно всичко нужно за да почнеш и спестяваш страшно много. Давам пример - такава китара каквато е в комплекта ти излиза 350-400лв, някакво кубе - 200, 250лв, аксесоарите (тунер, калъф, кабели, колан и тн) Още 100лв. Прави си сметка сам. Ако можеш да откъснеш още малко пари - JumpStart GSA6JU . Китарата тук е доста по-качествена. Гарантирам ти, че Ibanez Pack-овете са един от най-добрите избори! Поздрави! Дан Китарата изглежда яка. Можеш ли да ми кажеш колко струва комплекта и мога ли да го намеря в някой музикален магазин в Пловдив.Става дума за първия. Благодаря предварително! Редактирано Януари 5, 2010 от blago9696 Цитирай
Mitev Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 абе хора.. http://www.sonovente.com/ibanez-gsa60gbbkn...ques-p17384.htm ето я китaрата само , 169 евро и комплекта http://www.sonovente.com/ibanez-gsa6ju-bkn...tare-p14103.htm 229 на други места го видях за 275 и 298. Дайте сайтове на бг магазини.. изобщо има ли такива цени както тея дават.. някой друго предложение ще даде ли за друга китара. Цитирай
TONY Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Ibanez GSA60GBBKN е екстра китара, особенно за начинаещ. Взимай и не му мисли толкова. В крайна сметка я взимаш с образователна цел. Цитирай
Mitev Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 свирил съм 3-4 години на китара и 3-4 години активно на бас с групата която я нама вече. да си зема бас няма с кой да свиря вече, пък колегата си зе stagg и да си зема и аз китара, хем ще има за детето после да уча .. пък може и да си направим пак някоя гараже банда мерси за отговра. Цитирай
Recommended Posts