Jump to content
Българският форум за музиканти

Mitev

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Mitev

  • Рожден ден 01/12/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    Bass Guitar

Contact Methods

  • Website URL
    http://cs.ro-ni.net
  • ICQ
    209566998

Mitev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. свирил съм 3-4 години на китара и 3-4 години активно на бас с групата която я нама вече. да си зема бас няма с кой да свиря вече, пък колегата си зе stagg и да си зема и аз китара, хем ще има за детето после да уча .. пък може и да си направим пак някоя гараже банда мерси за отговра.
  2. абе хора.. http://www.sonovente.com/ibanez-gsa60gbbkn...ques-p17384.htm ето я китaрата само , 169 евро и комплекта http://www.sonovente.com/ibanez-gsa6ju-bkn...tare-p14103.htm 229 на други места го видях за 275 и 298. Дайте сайтове на бг магазини.. изобщо има ли такива цени както тея дават.. някой друго предложение ще даде ли за друга китара.
  3. нещо немога да намеря спецификациите на тея китари. аз ли съм сляп или какво..
  4. здр на всички. имам скоро рожден ден. И баща ми вика китара. ровя из нета и ми попадна това еднкво с това като гледам http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0301600032 видях че човека горе долу същия въпрос е задал , дали си струва това.., този комплект. за 360 лева или тази примерно http://www.squierguitars.com/products/sear...rtno=0310700564 за 370 Напълно те подкрепям. Но все пак ако даржиш да е нова си вземи по скъпа (хубава)китара и превъни компа си в мощен процесор в форума има обяснение как става точно green_angel.gif. secret.gif dry.gif thumbup.gif Не е зле да се почетеш за ASIO4all Drivers има ги FREE (свиренето в реално време) предложи ми нещо.. дай идей аз съм басист по принцип, но съм почнал с китара. и последните 4-5 години не съм хващал нищо от как се разпадна групата. чакам отговори , мерси !
  5. Програма за брабани върху която да мога да се упражнявам с бас-а
  6. Mitev

    Малко разяснение

    тя луда работа, аз почнах от кремона, после се сдобих с WarWick Rock Bass, така че давай първо с нещо малко и след това вече се огледай за нещо по ...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.