Jump to content
Българският форум за музиканти

Запис на репетиция...


Recommended Posts

еми тва е запис от преди месец...който му се слуша и няма против да драсне 1 2 реда за коментар нека го направи...

 

Записи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами по- мойто скромно мнение може и по- добре. Не знам къде сте записвали, но има какво да се желае и то не само откъм запис, а и откъм изпълнение. Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми... не ми харесват нещо свирните ви.

 

П.П. На Final Countdown-а синта го свирете октава по-надолу и кажете на вокалистката да не се прави на мъж :):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правени са с мерак :cheers::):)

Браво на вас. Вие си знаете най добре. Не слушайте чуждо мнение а ушите и сърцата си.

Редактирано от Mecho
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе остай тая работа....кат' не слушат чуждите мнения никога няма да се оправят.... :cheers: ....и ще си свирят само за собствен кеф....Ако искат да направят нещо повече - трябва да слушат....

Чух само Final Countdown-а (за повече не ми стигна мерака)....другите може и да са по-добри, нямам представа.

На първо време да вземете да си научите басиста да свири (изобщо) или направо го сменяйте....а вокалът май повече го бива за оперно пеене...sorry, ама толкова разностилно звучат нещата, че нямам думи... :think:

Редактирано от yamaha
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един съвет от мен- слушайте се взаимно и спазвайте "йерархията" барабани->бас->синтове->китари->...->вокал. Просто така, както свирите, изглежда, все едно постоянно догонвате барабаниста- разни забързвания в края на тактовете, изпускане на тонове и т.н.

 

А иначе идеята с оперното пеене не е никак лоша, но момичето определено не й е в диапазона Final Countdown, а и е добре да пее по-отчетливо, а не заваляно...

 

Сори за критичното мнение, но се надявам да е за ваше добро :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Боби, Бориславчо мойто момче за свиренето си най-добре си знаеш. не е зле. барабаниста - и той добре се справя :headbang: басиста много се лигави :) ама земете и теглете по един к*р на тая вокалистка барем се разпее малко :headbang: и междудругото много поздрави имаш от братовчедка си :headbang:

Редактирано от stratocaster
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

 

Поздравления за опита да запишете нещо.Според мен сте посрали малко лайненца особено на Final.Ако продължавате да се борите и с малко промени в състава може и да стане нещо....

 

Не бих искал да звучи грубо или да обиждам някой. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сте добри...ще взема да ви продуцирам... :) Ако вокалистката ви не е красива,направо я изгонете! :P Басиста може да я последва...Ако все пак решите да останете с този вокал,по-добре направете кавър на Slayer.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пичове не ги слушайте изобщо критиците....те са прекалено добри музиканти всичките :godbless: смисъл че са на ниво богове, извън ранк листите :godbless:

 

...много ясно че ще свирите зле като свирите от 1-2 години и това ви е вторият запис примерно....просто си свирете и продължавайте да записвате и ще стане номера. Аз свиря от 6 години(които не са изобщо много) и все още като си чуя запис умирам от смях/ срам :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бандата е готина, малко са певците и певиците като вашата, това което съм чул до сега е от малкото потенциялно добри банди, злобари и завистници винаги ще има. аз лично бих дал оценлка 5 на бандата ви, китарите вокала и клавира са добре, куца малко ритъм секцията, но с времето всичко ще се оправи, дерзайте, и си записвайте всяка репетиция за да се чувате от страни

така ще преодолявате и треската и притесението че ст на запис

успех банда

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Слушах само The Final Countdown защото с другите песни не съм запознат,ами ако трябва да бъда искрен когато певицата не пее групата звучи по-малко зле.Китарата звучи добре когато свири ритъм,басът се губи ,клавирът свири в съвсем различен регистър а барабанистът явно скоро си е купил кардан и още не му се е нарадвал защото свири прекалено много каси и те са за сметка на чистотата и ритмичността.За певицата - мисля че не е на нивото на другите,не съм сигурен дали песента и е висока или диапазона и е толкова но определено не се справя добре.Трябва да работи за постановка а гласа и все пак да се опита да пее малко по-вярно.

Дотук с критиките - като цяло си личи че сте работили над парчето и сте положли усилия а за идеята да се записвате на репетиция ви поздравявам,това му е маиката и много работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а барабанистът явно скоро си е купил кардан и още не му се е нарадвал защото свири прекалено много каси и те са за сметка на чистотата и ритмичността.

Ами всъщност го има не отскоро, а от доста време и това е, което може да направи. Жалка история, направо зле;) Това момче никога няма да се научи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЕВАЛАТА НА СОЛО КИТАРИСТА...ЛЕЙК БОДОМ ГО МЪЧА ОТ 1 ГОДИНА И ОЩЕ НЕ МОГА ДА ГО ДОКАРАМ КАТО ВАС...ИСКАМ ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С ВАС ПИЧОВЕ....МАШИНА ВИ Е КИТАРАТА..ДУМИ НЕМАМ... :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.