Борис Публикувано Декември 25, 2009 Публикувано Декември 25, 2009 (Редактирано) Здравейте съфорумци получих една не толкова нова китара (на около 20 години) за коледа но няма ключове и не намерих в интернет такива продукти та въпроса ми е мога ли да ги закупя от музикален магазин например? Редактирано Декември 25, 2009 от puhen6vagener Цитирай
james-assya Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 Ми май в малкия ЦУМ имаше доколкото си спомням. Цитирай
krisku Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 (Редактирано) Едни нови ключове (за акустична конкретно, не знам твоята китарка каква е) са около 25-30лв., аз търсих преди няколко месеца, но не купих. Кажи каква е китарата, ако те устройва мога да ти пратя ключове, но няколко от тях са без врътки (хамалско решение: да завариш нещо на болтовете), ако искаш - пиши. Но да - мисля, че в повечето музикални магазини ще откриеш. Редактирано Декември 25, 2009 от krisku Цитирай
Борис Отговорено Декември 25, 2009 Автор Отговорено Декември 25, 2009 (Редактирано) мойта е Орфей и е на около 30 години и директно и премахнах ключовете щото или бяха ръждясали или липсваха...но да ще си намеря Редактирано Декември 25, 2009 от puhen6vagener Цитирай
Борис Отговорено Декември 25, 2009 Автор Отговорено Декември 25, 2009 Ми май в малкия ЦУМ имаше доколкото си спомням. ЦУМ в превод? Цитирай
ciriljhonson Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 ^До ЦЕНТРАЛНИ ХАЛИ, в ЦЕНТЪРА на София. Пич кажи къде живееш, за да ти помогнем адекватно. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 Понеже размерите и разстоянието между дупките при акустичните китари варират доста, по-добре носи китарата със себе си или пък вземи точните размери от продавача. За ключове за акустични китари се сещам за Малък ЦУМ и при Капъша. За ключовете има значение и дали китарата е с метални или с найлонови струни Цитирай
ciriljhonson Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 Китарата я има изтипосана във "Фукня" и да в Малкият ЦУМ и при Капъша има ключове, обаче има и на други места, например като, ЕЛИЗА-ЕК.ФИЛИПОВА ЕТ -> София, ул. Екзаех Йосиф 71, тел: 02 983 19 38, както и при Русинов-София, ул. Русалка, магазинчето до Камертон. Там има ключове за по 10/15 лв. комплекта, ама ако човекът не е от София, какво ще го сгрее това. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 ^ Ами затова, който пуска такива въпроси да уточнява откъде е, ако иска да получи помощ. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 (Редактирано) Именно, и аз това казвам. Редактирано Декември 25, 2009 от ciriljhonson Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Декември 26, 2009 Отговорено Декември 26, 2009 ебати коледния подарък--аз имам три акустични китари без ключове от които 2 намерих на кофите--без базик хахах един път минаха пред блока една каруца с двама цигани и те носеха такава за подпалки явно вместо да си зимаш ключове пусни една обява че търсиш китара за 30 лева и ше си намериш по добро решение Цитирай
Борис Отговорено Декември 26, 2009 Автор Отговорено Декември 26, 2009 аз съм от Пловдив и се надявам да намеря ключове щото класическата мие найстина голям шит Цитирай
ciriljhonson Отговорено Декември 26, 2009 Отговорено Декември 26, 2009 Вариант едно: Някой колега от Пловдив да помогне с информация. Вариант две: Да се хвана, да намеря, да споделя цена, евентуално да ги зкупя при положение, че ти хареса цената и да ти ги изпратя в Пловдив. Поздрави и успех. Цитирай
Yves Отговорено Декември 26, 2009 Отговорено Декември 26, 2009 Заставаш с гръб към Централна Поща (градината е отдясно, Тримонциум отляво) и тръгваш напред. След стотина метра стигаш до ниска сграда, в лявата страна на която има витрина с китари. Влизаш там и им казваш, че искаш ключове за класическа китара. Аз преди половин готина си купувах от там, продават се по тройки и струваха 6лв парчето Цитирай
Recommended Posts