Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано
2005-12-26 - Merry Chrismas and Happy New Year guys. We want to say everyone who is not registered yet with our community, we need you in here and we are representing - free registration week.

Registration will be available from 31.12.2005 07:00 GMT till 07.01.2006 07:00 GMT

Отговорено

@ Wofganf,

братле, благодаря ти, че си толкова наблюдателен относно този сайт. Бях регистриран преди време, но дадох ника си с паролата на друг човек и нещо "си изгубих" регистрацията". Хехехе, нищо де, аз съм добър човек и не коря другите за неща, които не съм сигурен дали са извършили наистина!

Държа да отбележа и благодарността си към Nalbantov, задето "ме светна" за BFD Drums Collection... (мерси, Митак)! :hello:

Сега като се пререгистрирах пак, свалям тази колекция FX.Pansion.BFD.Deluxe.Collection... Надявам се да е полезна :think:

Когато сваля и 5-е DVD-та, които са .ISO-формат, ще поискам и съвет с кава програма се отварят семплите в този пакет?! Или някой да ми каже отсега коя е програмата... или кои могат да са?! Свикнал съм да бачкам на Reason и в нищожа степен на Cubase SX... Ако ми харесат семплите и начина на "редене", ще свиркам... щото искам да съм от помощ на други потребители във форума, пък току-виж за няколко дена запис с китара и кубе сме трампили нещо.

Не, че подценявам усилията на всеки един от нас в семплирането, но ако на някого му харесва как "редя" аз барабанки, мое да заформим виртуален проект, хехехе... (Ако някой се интересува, нека да кликне върху линка НА_ЖИВО от подписа ми). Там барабанките с "редени" с уж реалистичните семпли на Reason-a.

Чакам съветите ви за програма, която да ги "реди" гореспоменатите семпли. Дано и аз да си намеря семпли от тези BFD Collections, щото 2000 Euro + още 1000 Euro за микрофони са ми множко на тоя етап за "хардуерни" барабани и озвучаването им... какво остава за записа.

Малко крада, ама то всички "крадем" от [do, re, mi, fa, sol, la, si + алтерациите]

:godbless:

Отговорено

Малко офтопик...какво става с twins? Днес отварям страницата и ми излиза един голям надпис:

Този домейн е резервиран за клиент на SuperHosting.Bg
Отговорено

Sorry за отделния пост ама не ме пуска да си редактирам стария по никакъв начин... :think:

Twins се местят на нов достачик:

We're switching hosts, the site is temporarily offline