gost Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 ^Това пробвал ли си да го вметнеш на жената, без да си в тежка бронирана машина, осигурено резервно място за спане в следващата седмица и неограничен кредит в магазин за цветя? Абе, засега си го запазвам за мене си Пък и днеска ми го казаха и тя живее при мене, така че като не и изнася Ама в крайна сметка, нямам намерение... Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 24, 2009 Отговорено Декември 24, 2009 И МОГА ДА СИ КИСНА ВЪВ ФОРУМА КАТО ПАЯК, когато и колкото си поискам, докато свет светува и има Интернет (пукнете от яд!)...хах,и аз така.. Абе,жените,дето сте изпуснали мАжете у нето -да не е у вас нещо причината,или? Щото с една любе/обвилна девойка около мен едва ли ще спамя толкова Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 24, 2009 Отговорено Декември 24, 2009 Днес ми казаха една "поговорка" която е много подходяща за случая. "Туи коет е*а, от него акъл не взимам" Така си е - жените са странно нещо! Ти ги еш, а те ти викат, че те обичат... Ако някой се опита мен да ме катери - ше го пребия!!! Цитирай
inqubus Отговорено Декември 24, 2009 Отговорено Декември 24, 2009 Доста романтици са писали тук Цитирай
vihro Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 Романтичните ги изядоха както се казваше във филмчето Цитирай
SviStyle Отговорено Декември 25, 2009 Отговорено Декември 25, 2009 ^"Айде бре, да не е Лайза Минели, да и свиря под прозореца" - Както се казваше в едно друго филмче. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 (Редактирано) Нещо залиня динамиката в тази романтична тема за женените и техните музикални странствания "из нето"..., та си викам..., да я поразмърдам още малко. Но знае, че за мен музиката е неприкосновен периметър. И това му е скъпо. И МОГА ДА СИ КИСНА ВЪВ ФОРУМА КАТО ПАЯК, когато и колкото си поискам, докато свет светува и има Интернет (пукнете от яд!)... Извинявам се, че се самоцитирам, ама чаках, чаках някой да се сети (или да преодолее своето чувство за такт ) и невинно да изкаже предположението, че човекът си е намерил деликатен начин да се отърве от мен ('шот и аз съм едно "цвеке у градинка"). Редактирано Декември 30, 2009 от Angelina Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 30, 2009 Отговорено Декември 30, 2009 Аз само ще питам - защо като? Цитирай
Shred Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 Да ви е яд и за мен!! С приятелката ми сме колеги и тя също има акаунт тук хахахахахах ПС: Мойте съболезнования на потърпевшите.... Цитирай
Recommended Posts