Baby Thomas Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Мега ЯКО!!! На лято сигурно ще пропусна Металика и АЦ/ДС, но за AIC мисля да се появя! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 23, 2009 Отговорено Декември 23, 2009 Melodyne Виж клипа.Можеш да правиш почти всичко със звука. Транспонираш фалшивия тон.Определяш височината, дължината му, както и силата.Копираш го, качвш го два тона нагоре и става втори глас Това, което ме изненада и мене е, че може да работи и върху хармонии - разпознава тоновете от акорди и също може да ги регулира секи по отделно. Предполагам, че работи еднакво добре както с wav, така и с midi. Има и други такива програмки - Autotune, например. Кофти за тези които ги използват, защото наживо...само плейбека спасява. --- Е тогава трябва да ти се извиня и да ти кажа само едно - БРАВО!Много хубаво пееш! Само дето с тая програма, от калпъв певец, Девид Ковърдейл не можеш да докараш! Може да оправиш някой фалшив тон, но го транспортира много еластично и пак си личи, че е бутано, демек няма хубава програма за фалшиво пеещи Цитирай
DREAMMIND Отговорено Декември 24, 2009 Отговорено Декември 24, 2009 мноооооооооооого яко, има много хляб и сиренье в твойте гласни струни. Цитирай
Pro stack Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 Брутално, много яко наистина. Само това,което ми направи впечатление са барабаните, които според мен са малко по-изнесени от колкото трябва. Това, разбира се е мое мнение. Поздравления отново. Цитирай
BaMnupa Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 Mis, този ли канадски китарист е правил смесването или ти или е стрийм запис по интернет? Цитирай
ultramega Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 Много, много ми харесаха изпълненията Цитирай
Morg Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 O бе диваци а така..Алис ин Чайнс рулират Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Декември 27, 2009 Отговорено Декември 27, 2009 Значи според мен тогава си една от най-добрите певици, които съм чувал на живо и по записи. И на живо е разкошна! Тя просто така си пее - мерено, лирично, точно, прекрасно. С много афинитет към хармониите. Полирана! Много хубава колаборация с канадеца, не спирайте. Сега виждам, че в "Какво, къде, кога" се е появил анонс за Mid Night Sun по телевизия СКАТ. Ще чакам да пуснете репортажииии, Mis P.! Цитирай
Coprophagus Отговорено Януари 2, 2010 Отговорено Януари 2, 2010 Мале строши ми главата... направо си събирам чарковете от кеф. Цитирай
Wanted Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Думите са излишни много чуство много страст !!! Цитирай
JD Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Добър избор на парчета за кавъри + чист до кристалност глас (това е и причината за неоснователните съмнения на колегите) = awesome резултат Way to go, girl! Цитирай
DeadWing Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Евала ! Свириш/пееш ли в някоя група? Цитирай
Dilyan Bogdanov Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Страхотно, рядко женски вокал ми харесва толкова много Цитирай
Recommended Posts