Hercule Отговорено Януари 31, 2010 Отговорено Януари 31, 2010 Здравейте! Чета в този форум от известно време, но чак сега бях подтикнат да си направя една регистрация и да post-на коментар. Angelina, вниманието ми попадна върху няколко Ваши коментара. Мислих си, че в България няма много наистина успели хора, които могат да си позволят да оставят настрана правенето на качествена музика и да се съсредоточат върху напътстването на млади кандидат-творци...Лъгал съм се! Очевидно е, че Вие сте изключително успешен автор на текстове, а по всичко личи и на песни, но въпреки страхотния Ви успех успявате да отделите от ценното си време, за да се занимаете с едно 16-годишно момиче, дръзнало да публикува свой текст, който е далеч от съвършенството, което несъмнено Вие постигате. На всичкото отгоре тя си позволява и самоувереност и високо самочувствие, непростимо за едно момиче на нейната възраст! Ако има някой, който трябва да я "приземи", то със сигурност няма по-подходящ човек от Вас, творец, който е успял в живота си и сега спокойно може да поставя на място 16-годишните самоуверени момичета, които дръзват да се почувстват добри в нещо, в което не са! Имам само една молба към Вас: Моля Ви, споделете с мен името на някои от многобройните Ви хитови текстове, останали в историята на музиката със съвършената си перфектност! Поздрави, Един Не-Толкова-Разбиращ-Колкото-Вас Човек Цитирай
Coprophagus Отговорено Февруари 11, 2010 Отговорено Февруари 11, 2010 (Редактирано) Прекалявате вече и то хора от които не съм го очаквал. Момичето пише добре, има още път да извърви, но не и се нахвърляите така. За първата част на текста не виждам защо да не става да се изпее. Едно съветче: в повечето случаи текстът се пише по музиката а не музиката по текста. За това добро упражнение е намирането на данен инструментал и писането на текст по него, тук се налага да имаш някакви музикални умения за да можеш да си съчиниш мелодия (чисто ритмично с на-на-на става) и в последствие да пишеш текст върху така изтананиканата мелодия (пада едно напасване на срички и търсене на синоними, но е забавно). Предлагам да пробваш гореописания похват и като напишеш текст по даден инструментал да го пуснеш във форума Ангелина би се изкефила да го изпее. едит: в горния пост долавям ирония (може и да ми се струва), но дайте да се въздържаме от подобни коментари. Просто няма смисъл критиката трябва да е градивна и подобни зъбения на никого не помагат. Редактирано Февруари 11, 2010 от Coprophagus Цитирай
Recommended Posts