petarcho Публикувано Декември 28, 2005 Публикувано Декември 28, 2005 Как става номера с изчистването на гласа от дадена mp3-ка. Иска ми се да махна пеенето от песента на Анелия - Всичко води към теб и да си я сложа за рингтон на гсм-а обаче гласа е дразнещ и затова моля дайте съвети как да се подтисне пеенето или ако някои я има инструментал да даде линк Поздрави и предварително благодаря!
motorbreath Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 хах ами доколкото знам това още не може да се прави
Kelly Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 (Редактирано) всъщност май имаше една програмка,която почти се справя с изчистването на гласа,но не помня как се казва. или ако някои я има инструментал да даде линк хахаха....форумът е пълен с неини фенове Редактирано Декември 28, 2005 от Jolene
One_Voice Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 всъщност май имаше една програмка,която почти се справя с изчистването на гласа,но не помня как се казва. или ако някои я има инструментал да даде линк хахаха....форумът е пълен с неини фенове такаали сериозно ?
f1_sound Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 Колега ако се разровиш из форума ще видиш много такива теми и ако ги прочетеш ще разбереш, че такова нещо няма или поне няма което да се справя достатачно добре
One_Voice Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 аха значи си остава миди варианта
Nikifena Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 Дет Камен Донев викаше май: Пробвал съм, не става !
CorvusCorax Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 Виж ТОВА. Не съм го ползвал, но чувам доста добри отзиви - става въпрос за плеър, който работи с доста формати (доста от които даже не съм чувал) а и е редактор на mp3 тагове(тоест можеш сам да си ги едитнеш). Дано да ти свърши работа.
stratocaster Отговорено Декември 30, 2005 Отговорено Декември 30, 2005 има страшно много теми за това, но както казаха колегите - не може да се изчисти перфектно. винаги се прецаква работата и няма смисъл да си хабиш нервите за някаква рингтон мелодия на някаква цицореста......
Recommended Posts