Michael Jackson's fan Публикувано Декември 13, 2009 Share Публикувано Декември 13, 2009 искам да си закупя и да свиря на китара,но съм съвсем начинаещ ! някой може ли да ми препоръча китара,на която мога да се уча и да свиря балади!Благодаря предварително на всички,които ще ме просветите по този мой въпрос !!! Пиша тук защото знам ще можете да ми дадете ясен отговор а не както ме съветват приятелите ми :D Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Декември 13, 2009 Share Отговорено Декември 13, 2009 Пиано за балади има ли? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Декември 13, 2009 Share Отговорено Декември 13, 2009 значи препоръчвам ти акустична с метални струни (заради баладичния звук, представяй си напримерно металика nothing else matters) няма значение кой модел е цената (не повече от 100 - 150 лв) препоръчвам ти акустичната , защото е с по малко грижи (демек кабели, усилватели, ефекти не ти трябват ) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Декември 13, 2009 Share Отговорено Декември 13, 2009 Пиша тук защото знам ще можете да ми дадете ясен отговор а не както ме съветват приятелите ми :) А какво те съветват приятелите ти? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 значи препоръчвам ти акустична с метални струни (заради баладичния звук, представяй си напримерно металика nothing else matters) Брях... че нищо баладично ли няма писано за класическа китара или със Nothing Else Matters започват и свършват баладите . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 а и в класическата има баладичност, но металните струни бъркат в повече в душата а примера с металика го дадох защото песента е много популярна и всички я знаят Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 И аз предпочитам с метални струни,понеже звука ми харесва повече и в повечето случаи са по-силни и пробивни и по-подходящи за свирене пред хора на купони и т.н. Гледах един Стаг за 135 кинта/150 с калъф/ в един магазин,който незнам как да ти обясня къде е но се намира близо до Левски./ако някой се сеща нека обясни/.Китарата звучеше доста приятно за тази цена. И все пак ако можеш намери някаква стара Кремона от някого за да видиш дали ще се запалиш и дали ти се отдава ,за да не трошиш излишни пари. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
balombi Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 найстина така е не трябва да се хвърлят луди пари трябва ти някаква китара 2ра ръка (може да вземеш на заем от приятел ) разгледай раздел продавам (или пиши в копувам) пожелавам ти успех в прекрасния свят на музиката Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 14, 2009 Share Отговорено Декември 14, 2009 а и в класическата има баладичност, но металните струни бъркат в повече в душата... E, това може само да означава, че никога не си се докосвал до хубава класическа китара. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Michael Jackson's fan Отговорено Декември 14, 2009 Автор Share Отговорено Декември 14, 2009 мерси на всички,който си направиха труда да ми отговорят Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts