Hillbilly Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Май не ме разбра правилно,това за рибата си е(стар) майтап,много добре каза нещета,Според мен. Цитирай
soundburger Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 за6то ниама рок в бг наи добре знаиат ахат ..те имат и леибъл дори..които не издава рок...а бассиста им маи работи в сме...6том спонсорите не дават $ напред никои не ба4ка в бг....а 6том нема спонсори ...мале,мале... а рока и метала и пънка освен 4е възпитават бунтарски поколениа ами и се слу6ат по градовете и не става метал консерт на селски сбор...зна4и по малко $ за лабела ...тоест бг е малка за рок ...и метал...тиа и 6ветсиа е малка ама вжедски групи по навсиакъде жилиат...зна4и аз на старото поколение продутсенти от бг произход не виарвам....за6тото не могат ...убеден съм Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 Тя май при АХАТ историята е по друга - доколкото си спомням навремето основен композитор беше Божидар Главев - така се казваше май - та той нали стана духовник и от тогава май няма кой да им прави парчета на ниво - знаете за калифорнийския им проект - уж записан както и където трябва но е доста далече от истината и те затова от него па концерти свирят май само едно парче и то между другото което отново доказва че все пак в основата на всичко е моженето - само пари не стигат - там е проблема я .... Имаше съшо си спомням преди 10 години група Алегро с Явор Кирин вокал - ако не ме лъже паметта - те имаха страхотен за БГ потенциал ама кво стана с тях така и не разбрах - видях Кирин в конкурса на Селянина с колелото - Слави Трифонов - за композитори - явно се е ориентирал към комерс истории - ах тези пари ... доста глави са затрили.... Цеко Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 За Алегро да каже един тукашен агент, "Фуга" ли беше, не помня... А Алегро определено бяха тукашните ми прог-фаворити... Цитирай
BlackCorsair Отговорено Декември 27, 2006 Отговорено Декември 27, 2006 Тя май при АХАТ историята е по друга - доколкото си спомням навремето основен композитор беше Божидар Главев - така се казваше май - та той нали стана духовник и от тогава май няма кой да им прави парчета на ниво - знаете за калифорнийския им проект - уж записан както и където трябва но е доста далече от истината и те затова от него па концерти свирят май само едно парче и то между другото което отново доказва че все пак в основата на всичко е моженето - само пари не стигат - там е проблема я .... ...и аз Споделям Тази Теза! ..."Походът" верно е Голям,но и излагането след това не е по-малко Цитирай
Recommended Posts