Fenix Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 East 17 ,BSB,Spice girls Аз не разбирам как можа да изпуснеш Blue i N Sync SHAME ON YOU!!!! Цитирай
bulby Отговорено Декември 21, 2004 Отговорено Декември 21, 2004 Големи сте смешници и двамата, просто само Westlife rules ! Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 22, 2004 Автор Отговорено Декември 22, 2004 нямаше ли и някви blue Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Големи сте смешници и двамата, просто само Westlife rules ! тцък!Без Брайън не струват хахахахахахаха Цитирай
Delyan Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 ... абе нещо много сте запознати, бе!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 22, 2004 Отговорено Декември 22, 2004 Цък,само се правим...ама аре стига глупости! Да хващаме китарите! :guitar: Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 24, 2004 Автор Отговорено Декември 24, 2004 ето хваштайте китарите заради edgecrusher Цитирай
Anton Dobrev Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Аз се кефа от малък на металика и един ден фанах една пушка дето имах и се праих на Джеимс как свири Sad But True ,после ми се преиска наистина д а иа свира и започнах уроци и така Цитирай
jorko_123 Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 на мен ми повлиаха arch enemy и children of bodom,пък и имах влечение по самата китара от малък(и странно защо чак на 14 години се хванах да я 'обуздавам') а иначе ако говорим за любим китарист много харесвам Сатриани,Вай,Крис Амот(от arch enemy) и така нататък Цитирай
ADDiCTED Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 (Редактирано) Запалих се от Систем ъф а даун и Металика ... Просто те ми "влияят" най-много ... Също така Slayer,Overkill и Megadeth .... Редактирано Май 14, 2008 от ADDiCTED Цитирай
Slide Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Защо хванах китарата? И заради кого конкретно? Ми... Jason Newsted... Странно, нали? Обаче сериозно беше заради него. По него период се кефех много на Металика. Така свободно сваляне от нета нямаше (около преди 5 години). Напротив дори, нещата бяха доста ограничени. Помня, че взех един бест на Металика от една съученичка на сестра ми, рипнах го на компа и яко го въртях. После вече се плащах по 5лв. на CD с дискографията на дадена група, като ми ги носеха чааааак от София. (за справка, аз съм от Разград, не Twin Peaks) И така, колкото повече слушах Металиката, толкова по-голямо впечатление ми правеше баса. Най-вече Черния албум, Лоуд и Релоуд и от там съответно - Jason Newsted. Бас обаче нямах. Търкаляше се само една 20 годишна Орфейка, на която лека-полека започнах да дрънкам на 5-та и 6-та струна После ясно... Като открих табовете влязоха в употреба и другите струни... И те така. Поздрави. Цитирай
ivocanibala Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Ritchie Blackmore(Rainbow) и Alexi Laiho(Clidren Of Bodom) по конкретно когато чух за пръв път KISS когато бях 4-ти клас също и Child In Time на Deep Purple Цитирай
RockoBG Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 Когато кубинките ми стигаха до коляното се мъкнех само с по-големите метъли. Имаше неква група ГИПС (Галантно Инструментален Поп Състав) дето жулеха "Плаче старата лоза" и прочее по-лигави хавици. Хард отговора на по-музикограмотния електорат беше група "Мистрия". Понеже на 13 кърках като възрастен и същевременно различавах мажор от минор, пък и хващах акорди на пиано, та им бях нещо като талисман с просвирване. Не съм много сигурен, но тогава май се зарибих. От същите фрикове научих и целия репертоар на Черно ферадже, години преди да им дойде на ума, да изнесат тоя род фолкор на сцена. От там нататък успеха (в училище) ми падна и настана РокЕнРол. После беше едно безкрайно лято няколко години, казарма, после пак безхаберие и т.н., докато дойде време за кариера. Като понагласих работите пак се захванах... Та за 'сичките тия години, едва ли съм бил зарибен (вдъхновен) по един и същи изпълнител, автор, поет, художник, повече от месец. Те си се натрупват, а кой ме е надъхал не помня точно. Помня кой ме зариби да групарствам. Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 (Редактирано) Заради Guns N' Roses хванах китарата....В по-късен период имаше и други вдъхновители ,ама сега не ми се изброява.... Редактирано Май 14, 2008 от CursedSoul Цитирай
Glory rock Отговорено Май 14, 2008 Отговорено Май 14, 2008 аз може би най много съм се повлияла от Малмстийн. В един момент изпитах потребност да обуздая някой инструмент и най близкия до мен се оказа китарата..... Цитирай
Recommended Posts