miroslav turiyski Публикувано Декември 9, 2009 Публикувано Декември 9, 2009 Давам уроци по джаз пиано,джаз хармония и импровизация.Завършил съм академията в София-поп и джаз пиано,имам десет годишен опит като джаз пианист по фестивали в България и пет годишен като джаз пианист в група в чужбина. Първият урок е безплатен!(в последствие може да се договори разумна цена в зависимост от възможностите ви) Третият е също безплатен! Ще се радвам да се запозная с хора от Пловдив и околието ,които имат амбиции в областта на джаза(дори и да нямат големи финансови възможности!) Офертата е отворена не само за пианисти,а за каквито и да е музиканти желаещи да се занимават с джаз хармония и импровизация! Мирослав Турийски 0888 491595 ( може и ЛС) Цитирай
mproject Отговорено Декември 11, 2009 Отговорено Декември 11, 2009 Това направо е Предложението на годината! Мирослав Турийски е един от малкото уникални музиканти в Пловдив, от "новото поколение в джаза в града на тепетата", който все още (както се разбира от темата) не е забегнал за чужбините. Въпреки че съм пловдивчанка, той е един от хората, които малко познавам, но много пъти съм имала удоволствието да слушам в различни формации - обикновено малко говори, но как свири ... Надявам се "кампанията", която е подхванал да раздвижи развитието на музикантите, които имат афинитет към джаза Също така се надявам повече хора да кликнат в темата и да прочетат и препоръчат на приятел тази обява УСПЕХ!!! Цитирай
Vlad Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 Миро е един от най-талантливите пианисти, с които съм свирил! В България, не само в Пловдив. /Миро, нали знаеш, че съм алергичен към разделянето "Пловдив-неПловдив:oops:/ На печелившите - честито! Влад Цитирай
miroslav turiyski Отговорено Декември 12, 2009 Автор Отговорено Декември 12, 2009 Благодаря ви за рекламата! Поласкан съм от думите ви! Цитирай
CyberGene Отговорено Декември 12, 2009 Отговорено Декември 12, 2009 Леле, това е просто ненормално! Миро, по идея на Влад, но и изобщо поради тази извънземна оферта, която правиш, закачам темата ти най-отгоре. Жалко, че не съм в Пловдив, защото веднага бих започнал да идвам на уроци при теб! Направо почвам да обмислям дали не мога да измисля нещо за през уикендите, ти си ми един от любимите джаз-пианисти! Цитирай
martinbg Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 Жалко, че не съм в Пловдив, защото веднага бих започнал да идвам на уроци при теб! Цитирай
malkin71 Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 (Редактирано) Миро, късно се включвам в темата, но дано предложението ти още важи! Има мераклии от Стара Загора, които искат да научат нещо от теб! А определено има какво. Бай дъ уей - много готин концерт направихте с Диана, Сашо и Начо в Зарата! Хората се изкефиха много! Редактирано Юли 31, 2010 от malkin71 Цитирай
peterko Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 (Редактирано) Скъпи ДИДО И МИРИ или само МИРИ С удоволствие на есен от 1 септември искам да ми станеш учител по джаз хармония и импровизация с Уважение - Петър Стоянов - Пепе П П: мислех си да ти се обаждам като се прибера защото съм мераклия сега си търся миди клавиатура за домашния ми проект ППП: ДИДИ дали ще преподава пеене ??? Редактирано Юли 31, 2010 от peterko Цитирай
miroslav turiyski Отговорено Август 29, 2010 Автор Отговорено Август 29, 2010 Да,офертата важи.Добре са дошли желаещите! От септември месец уроците се провеждат в дома на техниката на улица Гладстон. Цитирай
peterko Отговорено Август 29, 2010 Отговорено Август 29, 2010 Миро, ще говорим утре (Jazz evening- Конюшните) кога и как и прочие Цитирай
miroslav turiyski Отговорено Октомври 24, 2010 Автор Отговорено Октомври 24, 2010 Като преподавател по поп и джаз пиано (отскоро) в пловдивската академия,предлагам консултации и подготвям кандидат студенти за специалност поп и джаз пиано в АМТИИ Пловдив. 1 Цитирай
miroslav turiyski Отговорено Юни 12, 2011 Автор Отговорено Юни 12, 2011 Консултациите за кандидат студенти са безплатни. 1 Цитирай
dirma Отговорено Ноември 13, 2011 Отговорено Ноември 13, 2011 Това Ви прави чест. Дано има повече такива кадърни и всеотдайни хора! Цитирай
miroslav turiyski Отговорено Декември 27, 2012 Автор Отговорено Декември 27, 2012 Тъй като обявата е пусната преди 3 години,телефонния номер ,който съм дал не е актуален.Имам нов: 0877 491594 Цитирай
Recommended Posts