liquid_death Публикувано Декември 7, 2009 Публикувано Декември 7, 2009 Здравейте, След като изрисува моята китара, половинката ми получи предложение да обрисува и друга китара. Ето темата за моята китара: http://forum.muzikant.org/index.php?showto...55901&st=15 Снимка: Уговорихме се, срещнахме се и му прибрах метлата, мислейки си как ще посегна на гланцовата повъхност с шкурките ми Разглобихме се с китарата, ушкурихме се, и приятелката ми започна да размахва четката! Китарата е ESP EC 100QM info: http://www.espguitars.com/guitars_ec.html Ето и снимкошия материал, отдавна обещан: Преди да я разчастим: Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 7, 2009 Автор Отговорено Декември 7, 2009 (Редактирано) След разчастването: След шкурене: Редактирано Декември 7, 2009 от liquid_death Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 7, 2009 Автор Отговорено Декември 7, 2009 (Редактирано) Утре снимки на гърба.И в близките дни лакиране и сглобяване. Редактирано Декември 7, 2009 от liquid_death Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Психарщина евалата ....ам една картинка много самотно ми изглежда на това голямо тяло. Цитирай
Heartman Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Изглежда страхотно,ще видим като се завърши как ще е.Очакваме снимки! Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 7, 2009 Автор Отговорено Декември 7, 2009 Благодаря на двамата за добрите думи ^^Като се сглоби и се сложат всичките елементи - адптери, потове, суитч - няма да изглежда така самотно. Цитирай
KoCet0 Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 (Редактирано) Това е мойта китарка Суууупер яко сте я направили нямам думи да ви благодаря нямам търпение да я видя готова Редактирано Декември 7, 2009 от KoCet0 Цитирай
BassTraffic Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 Супер, твоята половинка има ръка (за рисуване става въпрос, а нееее...) и ако продължава така има и бъдеще в тази сфера. Има много интерсен подход към образа, като цяло и смятам, че с постоянство може да се образува дълга опашка от кандидати за рисунка... измежду които и аз ще наредя . Наистина се замислям, дали да не възродя ония мой модел китара с рисунка К. Димитров Цитирай
Yves Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 Само аз ли смятам, че човечето е наобратно и ще изглежда по гръб като се свири на китарата? Цитирай
Heartman Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 ^ и аз това си мислех, но така е нарисувано че ще стои добре както и да е обърната китарата,само че аз друго се питам дали е трябвало да се разглабя цялата,след като рисунката е на място на което частите няма да пречат? Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 8, 2009 Автор Отговорено Декември 8, 2009 Наложи се, защото за да хване добре рисунката и да е сигурно, че ще е трайна, трябваше да матирам лака с 2000 шкурка.А след като се матира цялата китара и за да има завършен и цялостен вид е хубаво да се лакира цялата, а за целта трчбва да е матирана цялата и да е "гола". ^^^За позицията на клоуна - няма нищо случайно.@Heartman се е досетил Още веднъж благодаря на всички, за добрите отзиви!Наистина стопляте сърцата ни предпразнично Цитирай
KoCet0 Отговорено Декември 9, 2009 Отговорено Декември 9, 2009 С нетърпение чакам и снимките на задната част на тялото Цитирай
Recommended Posts