Pinky Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Според мен Grеg Lake само пее във втория албум на King Crimson, тъй като вече е член на Emerson, Lake & Palmer. Там обаче е направо "фурия". А това е най-доброто пожелание: "Във всички случаи - такива като нас трябва да слушат Кримсън постоянно и по много." Всъщност, май си прав. Така или иначе, списъкът с хора, работили с Фрип, и в частност - в Кинг Кримсън, е нещо като телефонен указател на едни от най-добрите музиканти за времето си При всички положения - постоянно и по много!
fLiSk Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 За No Soul... Трухильо си е на мястото в Infectious Grooves. Там показва на какво е способен наистина... Друг такъв жив тежък фънк ритъм трудно се намира
Baby Thomas Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 ...Ако не си консервативен слушател ще харесаш Кинг Кримсън... Не съм, ще им обърна внимание! А за свиренето - това, че имам бас, не значи че мога да свиря :green:
Demiurg Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 За No Soul... Трухильо си е на мястото в Infectious Grooves. Там показва на какво е способен наистина... Друг такъв жив тежък фънк ритъм трудно се намира Именно !!!! Ще го съсипат в Метлица...
Pinky Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 ...Ако не си консервативен слушател ще харесаш Кинг Кримсън... Не съм, ще им обърна внимание! А за свиренето - това, че имам бас, не значи че мога да свиря :green: Нищо, за правата вяра никога не е късно :twisted:
OperationIvy Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 Въпреки че напоследък освен PUNK и SKA друго не ми звучи в главата, 1 време именно с Metallica се научих да свиря на басс... Респект!!! Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица!
dreamer Отговорено Февруари 14, 2006 Отговорено Февруари 14, 2006 (Редактирано) детски разсъждения Редактирано Февруари 14, 2006 от dreamer
MDFk Отговорено Февруари 15, 2006 Отговорено Февруари 15, 2006 Тази тема се изчерпа, изроди и оспами. Затваря се.
Recommended Posts