Baby Thomas Отговорено Декември 9, 2009 Share Отговорено Декември 9, 2009 Супер кавър, момчета! Много ми хареса!!! Тия с критиките да си слушат СД-тата и да не се обаждат!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Edko Отговорено Декември 9, 2009 Автор Share Отговорено Декември 9, 2009 Благодаря на всички за добрите думи. @Ивелин единствено кликване върху линка би трябвало да отвори видеото в Facebook. Предполагам изисква да е инсталиран стандартен flash player Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Edko Отговорено Декември 9, 2009 Автор Share Отговорено Декември 9, 2009 В Youtube и Vbox има други наши изпълнения от този Jam Session. Ако има затруднения с отварянето на Facebook: Landing in London (3Doors Down cover) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yakiya Отговорено Декември 9, 2009 Share Отговорено Декември 9, 2009 а бе добро си е.....естествено че не е Manowar,ма кавъра си е ОК! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hand_of_doom Отговорено Декември 10, 2009 Share Отговорено Декември 10, 2009 По принцип не бих коментирал нещо два пъти, но явно се налага да говоря доста по-надълго и нашироко... 1. Не съм фанатизиран фен на Manowar, над леглото ми няма техни плакати и т.н. Просто се кефя на музиката им, защото е качествена и виртуозна. 2. Нямам нищо против кавърите - винаги е готино да видиш любимо парче на любима група изпълнено по по-различен начин. Трябва обаче да подчертая, че едно е да смениш нещичко от оригинала, за да стане по-яко (поне според теб - изпълнителя). Съвсем друго е обаче публиката да познае песента предимно по текста, защото нито стилът е запазен, нито цялостната атмосфера...(винаги съм смятал, че когато правиш нещо, трябва да личи поне малко какво взаимстваш от оригинала; другото лично според мен си е пародия). 3. NB! Когато някой подбира репертоар за пред публика, трябва да се съобразява с това дали и как може да го изпълни. Аз примерно съм страшен почитател на Queen, но никога не бих тръгнал ей така да пея/свиря Queen (въпрос на възможности)... Пичове, моля да ме извините за тона, с който говоря, както и за острите критики. Нямам нищо против вас, явно сте достатъчно добри, за да излезете на сцена и да накефите публиката, но просто това изпълнение лично за мен е някак несериозно...Поздрави и успех занапред Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 10, 2009 Share Отговорено Декември 10, 2009 Аз примерно съм страшен почитател на Queen, но никога не бих тръгнал ей така да пея/свиря Queen (въпрос на възможности)... Аз примерно съм голям почитател на Нирвана , но досега добър кавър почти не съм чул .... В този случай едва ли е въпрос на възможности . Иначе да... няма по качествени Manwar от самите Manowar Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 11, 2009 Share Отговорено Декември 11, 2009 (Редактирано) Пичове, аз също бях в "Алиби" и ви слушах. Поздравявам ви за избора на песните и за изпълнението! Винаги има какво още да се желае, но вие си се справихте чудесно! Да излезеш на сцена и да пееш песните, които вие си бяхте подбрали (и в тоналностите, които сте избрали) се искат големи ташаци, а не да се криеш по форумите с анонимни псевдоними и да ръсиш "градивна критика" ... Желая ви успех! П.С. Най- се изкефих на кавъра на "Джибси роуд"! Още веднъж ви поздравявам за това, което правите! Редактирано Декември 11, 2009 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Edko Отговорено Декември 11, 2009 Автор Share Отговорено Декември 11, 2009 Благодаря Дани Поздрав за теб: Джипси Роуд - Синдарела (Кавър от Ревижън) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilyan Bogdanov Отговорено Декември 21, 2009 Share Отговорено Декември 21, 2009 Абе верно не се отваря това видео... Може ли някакъв менюъл как да се види? Успя ли да отвориш видеото? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pro stack Отговорено Декември 26, 2009 Share Отговорено Декември 26, 2009 Браво,браво много яко се получило, много ми харесва вокаля. Вярно е, че има малки трудности, но това според мен ще се оправи с повечето репетиции. Мой съвет е да не слушате manowar рицарите(респект и към тях) и да я правите, защото според мен ви се получава и изпълнението и настроението. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blagoy Nikolov Отговорено Януари 5, 2010 Share Отговорено Януари 5, 2010 (Редактирано) На мен тази песен ми е една от любимите, затова трудно мога да възприема нейни кавъри. За мен лично в това акустично изпълнение се губи напълно епичната атмосферата, която иначе се създава. Начинът, по който се включва китарата при Manowar е убийствен, кара дори космите на задника ми да настръхнат. При вас този момент, който за мен е ключов е тотално разбит. На феновете на Manowar е ясно, че няма да се хареса въпросния кавър, но пък всеки си има собствен вкус в крайна сметка и всяко мнение е субективно. Единствената ми обективна забележка е, че към 5:13 вокалът обърка леко текста. Поне аз както го чувам пее: ...And they laugh and they will kneel..., в което като оставим настрана, че не е граматически правилно, няма никаква логика. Оригинално е: ...Then we'll laugh and they will kneel... Сами разбирате, че различна интерпретация на текста тук не е възможна. Няма как тия, дето падат като топящ се сняг (това е в предходните редове) едновременно да се смеят и да коленичат. Редактирано Януари 5, 2010 от Blagoy Nikolov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ianev_94 Отговорено Януари 5, 2010 Share Отговорено Януари 5, 2010 Кавъра на Бон Джоуви е страшен ! Браво, пичове - страхотни сте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Faceless Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 Сами разбирате, че различна интерпретация на текста тук не е възможна. .. Could not agree more... НО... устата сгрешила сама промълвила... Спекъл са бях... ко да правя... после ме зачеса една вътрешна драма... хората даже се умълчаха в неведение... Мислех да напиша писмо на Ерик Адамс да го помоля за извинение за мойта грешка, както и за едно такова от името на hand_of_doom който пообърка Лоугън с Рос Дъ Бос... (ама той нали не е фанатизиран фен на Мановар) Но после помислих... абе на кого му пука... дето вика моя приятел от детинските години Дюк Нюкем: <Shit Happens> Ай честита 2010 на всички Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Blagoy Nikolov Отговорено Януари 12, 2010 Share Отговорено Януари 12, 2010 ^Явно не си падате по каквато и да е критика, така че пей си на развален (побългарен) английски щом не ти пука, то и без това в България побългарения английски е много популярен и доста по-разбираем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hand_of_doom Отговорено Януари 12, 2010 Share Отговорено Януари 12, 2010 Знаеш ли, че изобщо не съм обърнал внимание, че Kings Of Metal беше последният албум с Ross The Boss. Споменах Лоугън понеже той е сега китарист на ManOwaR, а мисля, че наскоро беше излязла някаква нова версия на Heart of Steel. Приятелски съвет - не пиши на Ерик Адъмс, че може да те съди за авторски права Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts