Temari_135 Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 (Редактирано) Абе хора никои не щте да слуша тъпите ви забелешки и какво ви е направило ммомичето та да я дразните по този начин? На вас няма да ви хареса ако някои почне да ви обижда и да казва че нищто не можете. То и затуи момичето не е влезало от меналата година щтото вие само се заяждате с нея. Редактирано Януари 10, 2011 от Temari_135 Цитирай
VladE Отговорено Януари 11, 2011 Отговорено Януари 11, 2011 здравеи ще може ли да те помоля да ми напишеш една песничка няма значение от големината и ако може в песента да се пее за едно момиче което много го обичам и немога без него казва се наталия Ма разбира се дете мое, имаш я! Наталия (от "Море от любов") Разхождах се из Пловдив, "Стария", съзрях я в една бирария... Закичих я със свежа Далия, а тя прошепна ми - "Наталия". Е, малко смугла иде, кат' от Португалия. Добре де, черна е - направо от Сомалия! Но щом я доближих Наталия, Ръката ми сама погали я. На утринта събуждам се с Наталия, а мама шепне ми - "Е*а ли я?!" Бащата смига ми и хвали я - "Сефте не влачиш тук грозалия!" 'Бахти дебюта направих! 4 Цитирай
krisssko Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 zdravei predvaritelno mnogo se izvinqvam za pisaneto s angliiski bukvi no ne sum na moi komputar i klaviaturata nqma bg am imam po4ti gotova melodiq i 6te ti buda izklu4itelno blagodaren ako moje6 da napi6e6 metul text po neq Цитирай
Svanio Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Е това ме разбива в бг! Пиша текстове.. и също така пиша "Найстина"! Цитирай
skullcandy Отговорено Февруари 24, 2012 Отговорено Февруари 24, 2012 Здравей ... може ли да ми напишеш текст за песен. Моля намери ме в скайп: adrenalina539 Благодаря ти предварително Цитирай
Dan Отговорено Март 17, 2012 Отговорено Март 17, 2012 Нека да се опитам да перифразирам Биролюб: Искам да видя пет текста нека за балони да е първия втория на времето за липса и за скоростта на бързия после и за лелята, за свата само думи не като Стоичката И за Шипка - там пък за борбата може и при Ахелой за битката. Цитирай
Planeswalker Отговорено Март 28, 2012 Отговорено Март 28, 2012 И аз пиша разни текстове, така се случи. Наложи се - и се получи... 1 Цитирай
Planeswalker Отговорено Март 28, 2012 Отговорено Март 28, 2012 (Редактирано) Давам: Gone музика: Д. Найдев (демек аз) / Г. Латев (демек китаржията ми) текст: Д. Найдев (демек пак аз) a tale.. of loss pile of mud for grave hand made stone with name clouds cry heavy rain tears though still remain clocks blow life away death invites decay lost love, altered hate was.. this.. fate? the cycle uncovered die to ascend from men the pieces recovered made whole again the vault kept hidden knowledge tales from the birth of time this vast, eternal storage simply divine blank eyes, empty face dying whispers' grace gasp one last release endless search for peace rise, fall, gather, lead win, lose, struggle, bleed laugh, cry, strive to be all.. but.. free an empty hall a broken vow forgotten days of ancient ways Пояснителни бележки: първо, пояснителните бележки са накрая - за да не ви отказват от текста Сетне - текстовете, които пиша, са предимно за бандата ни Ghost Warfare. Тези, към първия ни албум Alternate Endigs (има тема в "Нови албуми"), бяха поместени на сайта ни, но там.. в момента имаме проблеми и за известно време ще е недостъпен, след това - пак ще ги покатерим. Този текст е към музика, която съчиних през септември 2010 г., а моят добър приятел и китарист в групата Георги Латев, помогна тя да заприлича на завършена песен. За съжаление не влиза в плановете за запис на следващите 2-3 CD-та, така че няма как да ви я споделя... Засега. На въпроса: "Защо тогава тоя текст даваш?" отговарям - 'щото в момента не съм си в къщи и не разполагам с другите, а тоя е под ръка - като мисля някой текст обикновено го сурна назад-напред, понеже не знам в кой момент ще ми дойде факса Редактирано Март 28, 2012 от Planeswalker Цитирай
den4enceto Отговорено Август 27, 2013 Отговорено Август 27, 2013 искам песента ми да е за рос лънч Цитирай
zedikuz Отговорено Септември 17, 2013 Отговорено Септември 17, 2013 Здр, аз съм музикант и композирам музика и търся някои като теб да може да пише текстове.Много ще съм благодарен ако ми кажеш скайп или фейсбук благодаря ти много преджарително Цитирай
asanat Отговорено Септември 25, 2013 Отговорено Септември 25, 2013 здравей, не знам дали си си намерил текстописец, но бих могъл да помогна. аз също пиша текстове и ще се радвам да се включат в песен. За каква музика става въпрос? Мога да дам skype, ако се договорим. Цитирай
hris007 Отговорено Ноември 2, 2013 Отговорено Ноември 2, 2013 Здравей,занимавам се с музика от 5-6 години и съм изпълнявал песни в доста концерти и конкурси и къде ли не...но всеки път като се опитам да си измисля моя песен и текста ме затруднява ...никога не ме е бивало в писането на текстове и ще съм ти благодарен ако можеш да се свържеш с мен по имейл или скайп Skype: hristian.nenov e-mail: hris007@mail.bg Цитирай
dobri96 Отговорено Ноември 7, 2013 Отговорено Ноември 7, 2013 Facebook -(Mustanga todorov) prati zaqvka Цитирай
spd7693 Отговорено Ноември 27, 2013 Отговорено Ноември 27, 2013 Леле, тя авторката не е влизала във форума от 3 години. Да кажа на хейтърите, че и аз като бях на 16-17 пишех песни, но действително бях написал... - какво мислите - 14 текста, в които се говореше за на практика едно и също нещо! И сега като си ги препрочета ми се виждат толкова смешни, като изключим 2-3, които успях да преработя и нягодя към стила, за който бяха придвидени. Сега пиша много по-добре текстове и на по-разнообразни теми. Вече пиша и пауър балади, което за мен е успех. Скоро ще пусна една, която ми отне 2 години само докато я измисля. Та, да кажа на авторката, че това, че пише песни е страхотно и не трябва да се заяждате с възрастта й. И досега не съм пускал тема в този раздел, прочетете началните коментари и вижте защо! Ако така се заяждате с всеки ентусиаст от 22 надолу, как да има качествена българска музика?Към авторката: Аз много бих желал да прочета какви песни си писала, когато си пуснала обявата и какви пишеш СЕГА! Щом имаш дарба продължавай!Към неспоменатите и администраторите (или модератори): Съветвате ли ме да пусна една тема, в която да показвам текстовете си и да ги коментираме всички, или да ги пазя и да ги давам само на избрани хора? Визирам конкретно Лими, бих желал той да даде първия отговор, може би защото на него имам най-голямо доверие, че ще даде добър съвет. Послеслов: Надявам се това съобщение да не бъде изтрито, защото според мен мястото му е не другаде, а точно тук! Цитирай
Recommended Posts