Jump to content
Българският форум за музиканти

asanat

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    синтезатор/ клавир

asanat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. здравей, не знам дали си си намерил текстописец, но бих могъл да помогна. аз също пиша текстове и ще се радвам да се включат в песен. За каква музика става въпрос? Мога да дам skype, ако се договорим.
  2. много се радвам, че си си купил синтезатор и че започваш да свириш. Поздравления, макар и след една година. Сигурно си много напреднал. Нов отговор или по - скоро въпрос. Предполага се, както знаем, че всички тези синтезатори са правени в Китай или някъде там, на Изток. Новите модели синтезатори са сUSB изход за PC, което си е голямо удобство. Аз искам да си купя подобен, от същата серия. Става дума за Yamaha PSR Е433. казаха ми, че всички нови синтезатори се правят на корабите, че са некачествени и са от китайски – по – китайски. Стапяли се платките и се изтривали клавишите. За една година всичко им заминавало. Така ли е, вашия синтезатор още работи ли? Моля, помогнете. Ще оценя всяко мнение.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.