kirk-hammett Публикувано Декември 26, 2005 Публикувано Декември 26, 2005 Кажете някакава програма с която като си включа китарата към компа , да си правя демота , понеже до сега не съм експериментирал И ако може да пообясните малко как става Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 (Редактирано) Зависи какво искаш да записваш дали само китарата или и да правиш аранжименти и с други инструменти Ако съм те разбрал правилно мисля че искаш да записваш само китара тогава аз бих ти препоръчал Sound Forge 6 или 7 или 8 лесна е за работа само натискаш Rec и готово ако си намериш 8цата може и да свириш с VST плъгини като Guitar Rig и други Успех P.S. Програмата е едноканална Редактирано Декември 27, 2005 от f1_sound Цитирай
kirk-hammett Отговорено Януари 3, 2006 Автор Отговорено Януари 3, 2006 Зависи какво искаш да записваш дали само китарата или и да правишаранжименти и с други инструменти Ако съм те разбрал правилно мисля че искаш да записваш само китара тогава аз бих ти препоръчал Sound Forge 6 или 7 или 8 лесна е за работа само натискаш Rec и готово ако си намериш 8цата може и да свириш с VST плъгини като Guitar Rig и други Успех P.S. Програмата е едноканална мерси много пич Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Аз за начало предлагам повече Cool Edit Pro v2.0 (Adobe Audition 1.5) . Още по-лесна , пък има и лесен за използване Noise Reduction , ефекти ... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 ...ако си намериш 8-цата може и да свириш с VST плъгини като Guitar Rig и други... Верно? Сигурен ли си? Защото Аудишъна също поддържа VST, но не всички. Всъщност не съм опитвал, щото не съм слагал Гитар Риг... Не споря, интересно ми е, щото не знам! Затова питам. Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Верно? Сигурен ли си? Защото Аудишъна също поддържа VST, но не всички. Всъщност не съм опитвал, щото не съм слагал Гитар Риг...Не споря, интересно ми е, щото не знам! Затова питам. Абсолютно съм сигурен Поне Гитар Рига върви :guitar: за други незнам Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Абсолютно съм сигурен Поне Гитар Рига върви :guitar: за други незнам Ама може ли да се ползва ф реално време? Ако да, как? Цитирай
KAE Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 Абсолютно съм сигурен Поне Гитар Рига върви :guitar: за други незнам Ама може ли да се ползва ф реално време? Ако да, как? Форджа не може да се ползва ф real-time, не му е тва идеята, просто 8-цата си ползва и VST интерфейса. Преди ми се налагаше за целта да ползвам VST-DX адаптери, щото някои плъгове (например Voxengo Redunoise) нямат DX версия. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Ма ний питаме за риъл-тайм процесинг. Ясно е, че инак работи... Цитирай
KAE Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Ма ний питаме за риъл-тайм процесинг. Ясно е, че инак работи... Ми тва и казвам. Цитирай
Recommended Posts