horsefucker Публикувано Декември 1, 2009 Публикувано Декември 1, 2009 (Редактирано) Здравейте, някой да знае случайно къде се продава ESP KH JR? Доста яка ми се видя. В смисъл тя е 3/4 от размера на действителна китара и най-вероятно ще видя зор докато и свикна, но гледах ревюта и много ми хареса. А и са евтини - по 250$ са в Щатите. Решил съм като взема пари да си купя 2. Ще ги закача на стената да ми радват окото. Редактирано Декември 1, 2009 от horsefucker Цитирай
Yves Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Кво точно ще ти радва окото в тая китара? Като й гледам пропорциите все едно вместо на обичайните сексбомби, някой да си сложи плакат на Искра Фидосова в автобуса Цитирай
Get off Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Динакорд продават ESP.Aма точно този модел незнам дали го внасят. Според мен е предназначен за пигмейските държави. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Абе тоа свирача с фл.вито, абе много дребен тоа, бе! Цитирай
Bakko Limited Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 (Редактирано) wtf?! Тая работа ми се струва яко странна! Да не си купуваш тая китара само щото е на оферта? Помисли си добре, че да не съжаляваш после И все пак в модела има jr, с което най-вероятно имат предвид junior, така че може и да се озориш докато свикнеш... И освен това колкото и да те кефи китарата ше изглеждаш мега тъпо с нея (освен ако не си джудже) Редактирано Декември 2, 2009 от Bakko Limited Цитирай
Yves Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Винаги е готино да си държиш едно 6-струнно метъл-укулеле в колата, та да си дрънчиш като не си вкъщи Цитирай
horsefucker Отговорено Декември 2, 2009 Автор Отговорено Декември 2, 2009 wtf?! Тая работа ми се струва яко странна! Да не си купуваш тая китара само щото е на оферта? Помисли си добре, че да не съжаляваш после И все пак в модела има jr, с което най-вероятно имат предвид junior, така че може и да се озориш докато свикнеш... И освен това колкото и да те кефи китарата ше изглеждаш мега тъпо с нея (освен ако не си джудже) Ако човек не може да свири със всяка китара би изглеждал тъпо. Аз обаче мога да свиря. Пък и аз главно за декор ще си ги взема. Цитирай
arebegai Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 За декор си е супер ЛТД-то на Кърк.Виж,ако намериш китарата в пълен размер за тия пари вземи две,аз ще връщам на вноски. Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Много е къс грифа, иначе за 300 лв грубо казано и аз бих ги дал. А някой знае ли дали НЯКОГА ще пуснат китарата с която Къркан свири най-често - това червеното ESP? Цитирай
Yves Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 За чисто червено не се сещам, но ако имаш предвид оранжево-жълтото с нарисувания сурат, отговора е никога Доколкото знам той притежава правата върху дизайна и ЕСП нямат право да пускат други китари с такъв артуърк. Евентуално някой може да ти нарисува нещо такова, но недей да свириш с него по големи форуми, че ще те забележат и ще ти стъжнят живота...предполагам могат да си позволят доста добри адвокати Цитирай
abductor Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 Кърк Хамет надали ще съди някой, задето си е направил къстъм китара, копие на неговата. Виж, ако беше Ларс Улрих обаче.... Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 ^Sad but true... Мен тоя сурат ме плаши, ама разцветката ме кефи. Ама то някой беше казал, че по-добре първо да можеш да свириш и после да си купуваш хубави китари... Цитирай
horsefucker Отговорено Декември 3, 2009 Автор Отговорено Декември 3, 2009 Кърк Хамет надали ще съди някой, задето си е направил къстъм китара, копие на неговата. Виж, ако беше Ларс Улрих обаче.... А за китарата на кърк - бате само като си представя колко би струвала и се плаша. Иначе сигурно е жестока, ама то за 5000+ няма как да не е. Ларс Улрих е страшен близкоизточник в това отношение. Некъв има само 200 млн., но въпреки това ако може ще ти вземе още 0,99$ за неговата песничка. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Декември 3, 2009 Отговорено Декември 3, 2009 В тубата гледах един унгарец, който си беше взел KH202 модела за лява ръка, беше му сложил EMG 81/60 и го беше дал на някакъв художник да му нарисува отгоре мумията. Сега обаче не мога да намеря клипа Цитирай
Recommended Posts