Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
нека обобщим Hristo Number 9...

Ами така, де! Кеф! (тука следва безконечна редица от танцуващи, аплодиращи, тръшнати от смях, луди и други емотиконки - не ми се ръчка да ги слагам, но си ги представяте : )

Ти, между другото, опитвала ли си с телефонния указател? Имам чувството, че ще те вдъхнови да изкараш нещо чудно - пълен е с толкова много образи и характери!... За подложка можем да ти семплираме някой софийски трамвай от по-старите, на завой...

(Което ме светва за отлична тема за следващ джем... )

= = = = =

Най-сериозно: няма лоша музикална идея! Само лоша не чак толкова добра реализация. В ръцете на талант от всяко дърво става свирка!

• Отговори 69
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Здравейте , от много време не съм влизал във форума . Днес като влязох видях че темата е станала много прочута :rolleyes:. Аз пуснах тази тема на шега а вие .......

Много ме изкефи песента на Вяра Иванова и нейният текст

това ми подобри настроението и може би ще ме държи до края на живота ми :godbless:

БЛАГОДАРЯ

Отговорено

@ Бицев, давай трамвая да го почвам :)

вече те цитирах в една друга тема, че текст за песен може от всичко(вкл. и от указателя) да се напише.

пробвала съм само с Yellow pages засега, но си прав,че измежду телефоните на частните лица не може да не изпадне някоя историйка със запомнящ се образ :P

сега се сещам за един в дейтабейса на работа:

Mr C.Mycock, чието име фонетично си е [sii maikok] :(:)

@ Ултрамега : радвам се,че дансинга във форума не остава празен ;)

@ Христо9, радвам се, че съм ти подобрила настроението.

Отговорено (Редактирано)

Автора си го е казал кратък,но красив(добре че не е къс и мек) :(

Бях го забравил този джем,добре че другите не са.Много ме изкефи рапирането и другите идейки и понеже си чух ника в повикването,хванах последния полет на Джем еър и праснах едно солце да попълня празното местенце :)

ЦЪКНИ ВЕФА...

Редактирано от Heartman
Отговорено

Ха-ха-ха-ха-ха...

Циркът продължава! (В 'шатррата, шатррата...', вече полудявам).

Вяра, много яко, пролях сълзи от смях! :)

Без да искаш си ми откраднала идеята от части :cheers2: - и аз си мислех да направя рап парче с никовете на съфорумниците (поне на най-видните!)

Айде, Ивелине, прегърни и ти рапърска роля, заЙдно с Вяра, а аз връз вашти гУави току ша гракна:

I've got the power. :greenangel:

Отговорено
Ха-ха-ха-ха-ха...

Вие май нещо ми се подигравате. Ако е така държа модераторите да затворят темата ми .

Отговорено (Редактирано)
Ха-ха-ха-ха-ха...

Вие май нещо ми се подигравате. Ако е така държа модераторите да затворят темата ми .

искам да видя ваще идей

пробвайте ..

Сети ли се ,че горенаписаното ти е първия пост в темата?? - от тук даваш зелен сфетофар на който както иска да сА Ибава със всичко,най-вече кривописа ти.. :ok:

Я да видим че се сетиш ли де е правописната грешка в изреченийто.

Редактирано от Hillbilly
Отговорено (Редактирано)

На кръстовището? :)

Ице, вместо да искаш от модераторите, да ти затворят темата, можеш да ги помолиш, да обърнат девятката в ника ти - ще стане по-яко:

Христо - шести номер :ok:

Ето ти шега.

Редактирано от Ивелин