7thString Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 Антиберингеристите нещо мълчат, м? Е к'во да кажат, като нямат факти в тяхна подкрепа? Е как- не пише Marshall на кутийката Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 Mомчета не да се заяждам ама дочух че след месец сериозна експлоатациа нешто отказвали тва ми го каза един басист които ползва един от тези камиончета иначе моито лично мнение е че поне от това което чувам нештата са добре времето ще покаже дали са надежни иначе звука е докаран Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 26, 2005 Автор Отговорено Декември 26, 2005 (Редактирано) как така отказвали? възможно е да има някои единични бройки, които да дадат дефекти разбира се но винаги подлежи на ремонт аз ги поразгледах и схемите не са нещо особено Редактирано Декември 26, 2005 от stratocaster Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 26, 2005 Отговорено Декември 26, 2005 (Редактирано) Ми тогава и аз ще си купя компресорче и ноиз редукшан и EQ Редактирано Декември 26, 2005 от f1_sound Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 26, 2005 Автор Отговорено Декември 26, 2005 ако нещо се осере да не ми търсиш отговорност после Цитирай
Denis_S Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Аз бих си взел Ultra Metal-a и Digital Delay-a им. Някой има ли някакво мнение за дилея? FeramonD (или ако някой друг съфорумец притежава Ultra Metal-a), чакаме да чуем новата ви придобивка. Цитирай
f1_sound Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 Приателю stratocaster никва отговорност все пак 45лв Цитирай
npace Отговорено Декември 27, 2005 Отговорено Декември 27, 2005 бахти тва дори аз мога да си го позволя жалко, че вече си имам BOSS DS-2 Цитирай
wessy Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 аз си зех неска хоруса хах не че имах намерение ама минах през динакорд зех че си го пуснах и да не обичам да хваля берингер ама в случая трябва звучи си много сносно единственото което не ме кефи е че коповете са евтинички и са малко като детски играчки НО кой му пука за 50 кинта толкоз давайте грабете ги тия докато има ! Цитирай
fluti Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 хех и аз се сдобих преди малко с компресор ама не съм го пробвал още, защото съм на работа. Исках да си взема и В-тоне ГДИ21 (баси, нещо не мога да пиша на латиница тука), обаче нямаше , така че остана за др. седмица Цитирай
drizzt Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Ултра метал демо няма ли да даде някой Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 5, 2006 Автор Отговорено Януари 5, 2006 трайте малко, след няколко дни ще го имам Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 да, и аз чувам че не били зле. Е, певдполагам, че оригиналните схеми, по които са правени са малко - по качествено изпълнени, де, но товая е оправдано от цената. Цитирай
vlex Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 stratocaster, човече за кой нойс ридъкшън говориш? за NR100 ли? Айде думай как е щото моя дист(Arion Metal Master SMM-1) шуми прекомерно и тъкмо съмс е наточил на нищо неподозиращия берингерец... само стипендията да дадат и няма да питам даже влизам грабвам и излизам Цитирай
stratocaster Отговорено Януари 7, 2006 Автор Отговорено Януари 7, 2006 stratocaster, човече за кой нойс ридъкшън говориш? за NR100 ли? Айде думай как е щото моя дист(Arion Metal Master SMM-1) шуми прекомерно и тъкмо съмс е наточил на нищо неподозиращия берингерец... само стипендията да дадат и няма да питам даже влизам грабвам и излизам да. NR100 е това за което говоря. значи.....по принцип диста не трябва да шуми чак толкова. може да вкарва лек брумец, но когато аз свиря с дист преди кубето нямам никакъв шум. ноисе редуцера ми трябва защото компресора вкарва много шум (което е нормално) провери кабелите си, масата на китарата, входове....абе всичко също така си взех стабилизиран адаптер за камйончетата - шума намаля драстично! съветвам те да направиш и това Цитирай
Recommended Posts