DeathZone Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Дистерчето го бива , много ми хареса и на мен , я кажи кой мод кога превключваш! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Че сте и прави освен другото!!! Тоя нойз гейт малко излишен ми се види като ефект. В крайна сметка работи само като не свириш. А тогава има волюм контрол... Цитирай
Denis_S Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 (Редактирано) Доста приличен звук за тази цена. Ще ми се да чуя и Ултра Метъл-а им. Редактирано Декември 23, 2005 от Denis_S Цитирай
Sieger Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 (Редактирано) Че сте и прави освен другото!!! Тоя нойз гейт малко излишен ми се види като ефект. В крайна сметка работи само като не свириш. А тогава има волюм контрол... + това и не виждам смисъл да се купува при положение, че съществуват доста сполучливи плъгини с такава насоченост. Ако става въпрос за живо свирене вече може... въпрос на избор Я гледай ти и дист! Бива си го! Мен ме интересува VINTAGE DISTORTION VD1... Ако някой има инфо да свирка! Редактирано Декември 24, 2005 от Sieger Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 24, 2005 Автор Отговорено Декември 24, 2005 Дистерчето го бива , много ми хареса и на мен , я кажи кой мод кога превключваш! здравей Росене. до 1:08 свиря с мод 1, а след това вкл/чвам на мод 2, който е по-средист и е много як за сола. няма излишен презенс, много мек и топъл звук. след малко ще направя по-хубаво демо, защото вчера се омазах. а....и много по-яко звучи в крайното стъпало отколкото в преампа на кубето. ама зависи. в музикалния магазин го пробвах в едно кубе като въшка - джобно. и беше супер звука така че въпрос на избор. и друго - малко са афиф камйончетата - пластмасови и са като детски играчки не очаквайте нещо супер супер супер Цитирай
DeathZone Отговорено Декември 24, 2005 Отговорено Декември 24, 2005 Дистерчето го бива , много ми хареса и на мен , я кажи кой мод кога превключваш! здравей Росене. до 1:08 свиря с мод 1, а след това вкл/чвам на мод 2, който е по-средист и е много як за сола. няма излишен презенс, много мек и топъл звук. след малко ще направя по-хубаво демо, защото вчера се омазах. а....и много по-яко звучи в крайното стъпало отколкото в преампа на кубето. ама зависи. в музикалния магазин го пробвах в едно кубе като въшка - джобно. и беше супер звука така че въпрос на избор. и друго - малко са афиф камйончетата - пластмасови и са като детски играчки не очаквайте нещо супер супер супер Благодаря ,ти, за инфото! Ами то се очаква че за тези пари ще е така , макар че можеше поне да са с метален корпус. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 24, 2005 Автор Отговорено Декември 24, 2005 (Редактирано) важното е че свирят рефрешнах линк-а с ново демо. ако някой иска нека дръпне отново файла друго нещо е, просто със същото име http://414141.hit.bg/ultra.mp3 Редактирано Декември 24, 2005 от stratocaster Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 24, 2005 Автор Отговорено Декември 24, 2005 hit.bg..... пич, аре шерниги тъй и тъй сме си под ръка...че ме интересува и то много! сега ги пращам на г-маил. то е едно само де.... Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 24, 2005 Автор Отговорено Декември 24, 2005 http://414141.hit.bg/ultra-dist.mp3 това е ново също и съм докарал звук вече Цитирай
FeramonD Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 (Редактирано) Супер е! Аз си взех Ултра Метала и много ама много ми хареса ако искате да го чуете кажете някви настройки че още не сам му свикнал и не докарвам най-готиния звук, пък и ще записвам в он-борд соунд карта но все пак. (пр. Дист на 8, Хай на 5, Лоу на 8, Мид на 5 нивото и на 6 честотота) п.п Защо на последното демо чувам само барабанки? Редактирано Декември 25, 2005 от FeramonD Цитирай
7thString Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Антиберингеристите нещо мълчат, м? Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 аз по принцип не ги харесвам като марка, но все пак тия камиончета звучат добре и се прежалих като за играчка за 45 лева е повече от добре я дай някое демо с ултра метал че и аз ще зема едно такова, да чуя все пак Цитирай
npace Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 дай някое демо с ултра метал-а с разни квинти да чуем дали става за ритъм Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 25, 2005 Автор Отговорено Декември 25, 2005 най-вероятно ви е писнало от мойте демота, ама все пак http://424242.hit.bg/soft.mp3 песимистите нещо да кажат Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 25, 2005 Отговорено Декември 25, 2005 Антиберингеристите нещо мълчат, м? Е к'во да кажат, като нямат факти в тяхна подкрепа? Цитирай
Recommended Posts