Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

мм за колинс за невер ноу а гърл лаик ю ли говориш. мен в нея ми харесва само солцата ма като цяло не бива. слушал съм я в изпулнения на едни момчета от плевен :D и те я напраиха доста по-добре от оригинала

• Отговори 73
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
По темата : Най-антикитарен звук според мен имат Green Day .

като изкараш като техния ми се обади и ще те черпя бира. гриийн дей не са група от вчера или от онзи ден......здраво са си стъпили и на саунда и на музиката :D

Отговорено
абе според мене най-убития звук дето съм слушал е на Нирвана, изобщо не само на китарата, и гласът :killyou:  :twisted:  на Кърт Кобейн направо ме депресира :D

Еми тогава аз не виждам защо да не си призная, че според мене Зак Уайлд вади най-селяндурския саунд и че ми докарва стомашни проблеми.

ма тва според мене само, не искам да засягам никого, раз'ираш ли ;):D

Ай весела коледа :D

:virtuoz::):D

Зак Уайлд не e южняк!!!Роден е в New Jersey-New York :read:

Колкото до селяндурския саунд,няма да коментирам!!!Това е най голямата простотия,която съм чувал :wall: :wall: :wall:

ZAKK RULZZZ :D:D:D

Отговорено

като изкараш като техния ми се обади и ще те черпя бира. гриийн дей не са група от вчера или от онзи ден......здраво са си стъпили и на саунда и на музиката :D

Прослушай отново Holiday (ама студиен запис) и пак са обади ... :D

Отговорено

като изкараш като техния ми се обади и ще те черпя бира. гриийн дей не са група от вчера или от онзи ден......здраво са си стъпили и на саунда и на музиката :virtuoz:

подкрепям напълно! :D

няма да плюете по Грийн Дей,ей! :):D

Като гледам как сте тръгнали да плюете по музикантите,още малко и Джо Сатриани ще го набедите за най-анти китарен звук :D

Отговорено

ходи се зарови някъде и не ме занимавай със слуховите си дефекти ако обичаш

Отговорено

ходи се зарови някъде и не ме занимавай със слуховите си дефекти ако обичаш

Добре , господин всесилно мнение ....

пс. Аз пък мислех , че всеки има право на мнение (все пак сме демокрация) . Явно отново съм в грешка ...

Отговорено

А бе аз "Зелен ден" не ги тача много, обаче звука е 6, особено па на Holiday.

В момента специално за теб го слушам.

Има значка и на какво слушаш? Ако си с некви изпърдели говорители, добре.

Кажи чии звук най ти допада. Това може да обясни нещата.

Отговорено (Редактирано)

АБЕ ХОРА МИСЛЕХ ДА СЕ ВЪЗДЪРЖА ОТ КОМЕНТАР НА ТЕМАТА И САМО ДА ВИ ГЛЕДАМ СЕИРА НО НЯМА ДА ГО НАПРАВЯ...

Китарния саунд е въпрос на вкус! Нормално е на един да му харесва Грийн Дей а на друг не! (примерно) Всеки стил предполага характерно звучене.

Идеята на темата според мен е да се обсъди абсурдния китарен саунд, а не да се джафкате като банда ю-ги-о маниаци от 6ти "дзъ" клас!

Редактирано от Sieger
Отговорено

кофти китарен саунд иамт всички банди, които използват китари! темата не можa да не заформи типична 'музикантска' простотия as well.

Отговорено
Китарния саунд е въпрос на вкус! Нормално е на един да му харесва Грийн Дей а на друг не! (примерно) Всеки стил предполага характерно звучене.

Идеята на темата според мен е да се обсъди абсурдния китарен саунд, а не да се джафкате като банда ю-ги-о маниаци от 6ти "дзъ" клас!

А именно!

Отговорено
А бе аз "Зелен ден" не ги тача много, обаче звука е 6, особено па на Holiday.

В момента специално за теб го слушам.

Има значка и на какво слушаш? Ако си с некви изпърдели говорители, добре.

Кажи чии звук най ти допада. Това може да обясни нещата.

Като звук най ми допадат : Children of Bodom , Nightwish , Judas Priest , Doro , Iron Maiden и много още , в този стил . Пък и както vovcho се беше изразил : "Какво повече искаш от пънк/рок банда? "