IgniteAll Отговорено Ноември 29, 2009 Отговорено Ноември 29, 2009 Човек, дотук темата стана малко като инструктаж какъв гиър ще е подходящ за теб като тотално начинаещ. Виж, купи баса, хвани го в ръчичка и тръгни да тестваш кубета. И си намери някой басист, защото сам нищо няма да направиш. Маршалът е добър, Фендера също. Въпрос на вкус. И двете са транзисторни. Имаш контрол на бууста през EQ-то на баса. Това значи, че можеш да си купиш всякакво кубе и да го използваш без грижи. Просто трябва да го чуеш с точно този бас, за да се изкефиш ти на звука. Цитирай
Stiliqn Отговорено Ноември 29, 2009 Отговорено Ноември 29, 2009 (Редактирано) ^ ^ Вкъщи си ползвам точно такова.. върши много добра работа за домашни условия. Ако го усиля на макс ми се разтрисват джамците Само че цената му ново излиза над бюджета ти и не съм сигурен дали си заслужава да се дадат толкова пари, като може и за по-малко да се намери нещо Редактирано Ноември 29, 2009 от Stiliqn Цитирай
totmana Отговорено Ноември 29, 2009 Автор Отговорено Ноември 29, 2009 Ами ще се пробват и двете кубета и ще се избира.Благодаря за мненията и препоръките, и се извинявам ако поради моментната ми некомпетентност по някои въпроси съм поразтегнал темата като локум Поздрави Цитирай
Recommended Posts