badValue Отговорено Ноември 25, 2009 Отговорено Ноември 25, 2009 Е оставаше и да гради звука с 15 ватов усилвател.. Сега остава да кажем, че и сиврят със Squier . А и няма смисъл да купувам много мощен усилвател, щото все пак възнамерявам да е като практис амп (да свиря вкъщи). ... но се изказваш неподготвен !!!1 виж ТОВА ... след 6:10... пък и защо е с ТЕЛЕ!?!?!?!? Цитирай
kirilp Отговорено Декември 1, 2009 Отговорено Декември 1, 2009 Към автора на темата: 15, 30 и 50 ватовите Marshall-и от MG серията не са това, което всеки си представя като чуе марката Marshall. Това, че отпред им пише Marshall изобщо не трябва да те заблуждава. И ако мислиш да свириш метъл с вградения им драйв - ще останеш разочарован. Пробвал съм 30 и 50 ватов маршал. Просто драйва им не става! При Line 6 Spider серията нещата са малко по-други. Щото силата на Line 6 са точно симулациите както казаха колегите преди мене. И това че line 6 са цифрови, а marshall аналогови също нищо не означава в случая. Приятеля ми, с който свирим е с marshall MG30DFX, аз съм с Line 6 Spider III 30. Когато свирим двете кубета са едно до друго. Аз свиря само с кубето, той свири с процесор VOX tonelab LE(струва към 800 лв.) пред кубето си. Звука който вади с тоя чейн да е съвсем малко по-добър от моя. Но само с кубето си не може да свири. Просто щото не става за метъл. А и въпросния маршал е 470 лв, моя Лайн 6 е 400 лв. Да не говорим, че аз го взех за 300 лв. Бича си яко метъл и много много не се замислям, че бил цифров. Все пак за хубав аналогов звук трябва да се вкара 4-цифрена сума! Изводите си направи сам. Цитирай
James Hetfield Отговорено Януари 14, 2010 Отговорено Януари 14, 2010 Даааа дааа знаем го положението ЕЧК (Един Човек Каза). Я по-добре отиди, пробвай, питай и каквото ти допадне тва вземай... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 може да ти е от полза. Не са точно такива модели, но все пак е сравнение между "малките" на двете марки Цитирай
chalgasucks Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 когато става въпрос за таква покупка , няма смисъл да питаш кое да си купя понеже всеки е пристрастен малко или много важното е кое ще ти хареса на теб как звучи. Отиваш и пробваш и двете кубета с твоята китарта (дано има къде да ги пробваш) Тогава мисля , че няма да ти се наложи на сляпо да питаш. Айде като вземеш едното или двете хаха да се похвалиш Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 15, 2010 Отговорено Януари 15, 2010 Първо - йес, нямам наказание вече. Сега - от пробваните кубета в Динакорд, които да подчертая НЕ ВКЛЮЧВАТ МАРШАЛ!, но все пак да се спомене - Лайн 6-а издуха всичко живо с класи отгоре. Имаш невероятно голям диапозон от симулации и ефекти - вчера си направих 4-те канала и като ги преслушах - още не мога да повярвам, че го имам. Единствения минус е, че дори и при 0,5 на Хорус Фленджър ефекта - пак се чува малко фленджър. Но това на мен лично не ми пречи, понеже в единия от default каналите си го имаше с чист хорус - как са го направили не знам, но си го оставих.Иди и пробвай, но имай едно наум, че Лайн 6 си се занимават с амп моделинг-а, а Маршала колкото и да го бива и да си харесвах първото кубе - то Спайдър IV-ката го премазва. Цитирай
Recommended Posts