TONY Отговорено Ноември 27, 2009 Отговорено Ноември 27, 2009 Добре го съветвате, аз направо му казвам - взимай мексико. В предният коментар ти казаха, че няма да е китарата с която ще свириш само и единствено цял живот. Единици са тези, които карат само с една дъска докрай. Отворихте дума за изкуствено остарените китари. Не бих си взел такава. Или нова или естествено одрана, изчукана и остаряла. Това остаряване - не е ли само външно? За да изглежда все едно имам фендер от времето на дядо ми. Цитирай
Чукопад Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 Скуайър за 99 долара + компютър + умения = Мисля, че това клипче доказва, че е 90% китариста и 10% китарата. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 2, 2009 Отговорено Декември 2, 2009 (Редактирано) Да, ама не. Китаристът е едно, а качествата на китарата - друго. За свирене с толкова дисторшън, почти всяка китарка става. Освен това, ако трябва всичко да е ОК, софтуера за компютър съвсем не е без пари. Естествено, че майстор със скуаер ще звучи по-добре от начинаещ с Gibson или Fender. И какво от това? Значи ли това, че няма смисъл от скъпи китари. И наистина ли смяташ, че в ръцете на майстор, не би имало разлика? Ако отговориъ ти е "да", тогава ще те посъветвам да посвириш на повече по-скъпи китари и след година-две да пишеш пак. ..а и мнения като горното не са по темата. Редактирано Декември 2, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
Diemitko Dimitrov Отговорено Декември 16, 2009 Автор Отговорено Декември 16, 2009 Ами хора направиз си извод.Надявам се и да продадем мотора за около 1000 лв и да дам цена за мексиканец 650 макс и да се надявам да намеря USA Strat за 800 лв и остатъка да е за ефекти Цитирай
Recommended Posts