Jump to content
Българският форум за музиканти

Откъде?


zazo

Recommended Posts

Аз ще си изнаглея за баса, но Стагг са ми на сърцето. Така, магазина се намира след Консерваторията, първата пряка вдясно като вървиш към Малък Градски Театър във втория магазин има доста китарки и аз видях един акустик бас. Не вярвам да е повече от 250 лева, даже и толкова ми се вижда много :godbless: Погледни и кажи да ме зарадваш ако си си харесал нещо :D Моя електрик бас е за 340 оттам, съсед ми си купи акустична китара с пиезо оттам за към 260 ако не се лъжа, а ако се, ще се поправя.. Успех :pray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе не разбирам особено от басове ама във Фактор вчера гледах Уошбърнчета и ако свирят така, както изглеждат, дори на половина на това, което изглеждат си заслужават :happy:

 

едит: сори, не видях че става дума за акустичен

Редактирано от peshoy2k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Stagчетата са горе доло от добри материали, обаче с тая некадърна изработка за 400лв...по добре недей. иначе аиде някои да доизкаже офертата за Washburn

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммм бих поспорил за некадърната изработка :)

 

13796.jpg

 

Бих казал, че за паричките си се държи супер :cheers:

Прав си, че може да е малко леко тялото, но това не е много забележимо, защото грифа не увисва надолу, трябва си пипване на фините настройки, но това е неизбежно след като е новичко.... Аз съм малак басист(като практика де:) на габарити едвам ме изхранват вкъщи ), даже никакъв басист, но смятам, че е добре за старт, а може и занапред ако се пипне туй-онуй по него, като смяна на ел. част, което е спрямо вкуса на чиляка дет ща дрънка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хмм, да Stagg е един от тези инструменти на които им липсва сърцето (ако мога така да се изразя), иначе си свири. От евтините инструменти Stagg си имат идеална продукция която просто свири, в крайна сметка хората за това си ги купуват. Ясно е че няма място за сравнение между Stagg и Ibanez, ESP, Fender, Charvell, Jackson, Washburn, B.C.Rich, Music Man и т.н. (по отношение на класа и цена) но всички те си имат както гадни модели така и добри. Аз съм хващал мноу отвратителен Ibanez и съм свирил със Stagg който никак не е зле, но в крайна сметка всеки си има свой вкус, свои предпочитания и свои впечатления, а инструмента се избира на базата им.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре е човека да си поизтърка подметките и да посвири на няколко различни китари в ценовия диапазон който иска, пък съм убеден, че няма да е

безполезно :) Със сигурност ще има нещо добро, което да купи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Пичове, я кажете откъде може да се вземе евтин акустичен бас, бъкгарски или нещо от рода и за какви пари?

10х

Какво имаш предвид с "акустичен бас"? Предполагам баскитара? Или контрабас?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.