zazo Публикувано Декември 22, 2005 Публикувано Декември 22, 2005 Пичове, я кажете откъде може да се вземе евтин акустичен бас, бъкгарски или нещо от рода и за какви пари? 10х Цитирай
IgniteAll Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Аз ще си изнаглея за баса, но Стагг са ми на сърцето. Така, магазина се намира след Консерваторията, първата пряка вдясно като вървиш към Малък Градски Театър във втория магазин има доста китарки и аз видях един акустик бас. Не вярвам да е повече от 250 лева, даже и толкова ми се вижда много Погледни и кажи да ме зарадваш ако си си харесал нещо Моя електрик бас е за 340 оттам, съсед ми си купи акустична китара с пиезо оттам за към 260 ако не се лъжа, а ако се, ще се поправя.. Успех Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 (Редактирано) абе не разбирам особено от басове ама във Фактор вчера гледах Уошбърнчета и ако свирят така, както изглеждат, дори на половина на това, което изглеждат си заслужават едит: сори, не видях че става дума за акустичен Редактирано Декември 23, 2005 от peshoy2k Цитирай
fracture Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 да си спомняш какви пари са ? Цитирай
cecob Отговорено Декември 28, 2005 Отговорено Декември 28, 2005 Stagчетата са горе доло от добри материали, обаче с тая некадърна изработка за 400лв...по добре недей. иначе аиде някои да доизкаже офертата за Washburn Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Мммм бих поспорил за некадърната изработка Бих казал, че за паричките си се държи супер Прав си, че може да е малко леко тялото, но това не е много забележимо, защото грифа не увисва надолу, трябва си пипване на фините настройки, но това е неизбежно след като е новичко.... Аз съм малак басист(като практика де на габарити едвам ме изхранват вкъщи ), даже никакъв басист, но смятам, че е добре за старт, а може и занапред ако се пипне туй-онуй по него, като смяна на ел. част, което е спрямо вкуса на чиляка дет ща дрънка. Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Аз като човек, който свири на доста качествен Стаг бих спорил по въпроса с некачествената обработка! Цитирай
SPAF` Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 хмм, да Stagg е един от тези инструменти на които им липсва сърцето (ако мога така да се изразя), иначе си свири. От евтините инструменти Stagg си имат идеална продукция която просто свири, в крайна сметка хората за това си ги купуват. Ясно е че няма място за сравнение между Stagg и Ibanez, ESP, Fender, Charvell, Jackson, Washburn, B.C.Rich, Music Man и т.н. (по отношение на класа и цена) но всички те си имат както гадни модели така и добри. Аз съм хващал мноу отвратителен Ibanez и съм свирил със Stagg който никак не е зле, но в крайна сметка всеки си има свой вкус, свои предпочитания и свои впечатления, а инструмента се избира на базата им. Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 Най-добре е човека да си поизтърка подметките и да посвири на няколко различни китари в ценовия диапазон който иска, пък съм убеден, че няма да е безполезно Със сигурност ще има нещо добро, което да купи Цитирай
Vlad Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 Пичове, я кажете откъде може да се вземе евтин акустичен бас, бъкгарски или нещо от рода и за какви пари?10х Какво имаш предвид с "акустичен бас"? Предполагам баскитара? Или контрабас? Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 20, 2006 Отговорено Февруари 20, 2006 Мисля, че става дума за акустична бас китара... Като видях този въпрос и аз наострих ушички :twisted: Цитирай
Recommended Posts