Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано
Беринджър ултра метал! Мнения, коментари и отзиви моля! Става ли това камионче защото на цената от 45 лева ми се струва малко подозритерлно! Мерси предварително.
Отговорено

Почти всички модели камиончета и ефекти ги има. Толкова са много, че немога да се ангажирам да кажа с точност липсва ли нещо и кое.

Отговорено

извинявам се понеже съм от село - демек далеч от софия. интересува ме цената на този въпросния дист, компресора и нойз гейт-а

всичките ли са по 45 лв? много ще съм благодарен ако някой ме информира че искам да си правя подарък :beer: не съм сигурен още ама ме сърбят ръцете :D

Отговорено

Предполагам, че всичките три камиончета които те интересуват са на една цена, понеже в сайта на Берингер са по 22 евро с ДДС в Германия. Аз утре смятам да пазарувам там и ще дам инфо за цените.

Отговорено

благодаря ти много!!! ако може и дистортион моделер педалчето....да видиш....много ще съм благодарен!!!!

също така някой ми беше споменал че могат да ти пратят с колет нещата, които поръчаш по телефона на фирмата? дали не са ме излъгали?

а колега - ти какво ще купуваш? като го изпробваш пусни едно менние как е хавата, да не се набутам :beer:

то е ясно че се правят от некачествени компоненти, но 45 лв на педалче е примамливо за непретенциозни китарджии като мен :D

благодаря то още веднъж!!!

Отговорено

Ами доколкото разбрах май само едно беше 60 лева. Има поне 20 модела и ми харесаха поне на мен! Моля ви са не копувайте ултра метала преди мен, заплювам си го :D ! Мерси на всички за мненията.

Отговорено

Преди малко бях в Динакорд....UltraMetal-а го няма в момента :headbang:

Вчера и днес са продали по един и е свършил..

Днес около 16:00 чакат зареждане, но не е сигурно че ще дойде :think:

BTW Обслужиха ме добре т.е. поне дадоха някакво инфо и телефон за връзка, за да не се разкарвам напразно, а да проверя преди това.

Телефонът е: 978 20 25 (на визитката) вероятно в магазина

Това е от мен...хайде, който си го е купил да запише някакъв звък за останалите, а? :godbless:

Отговорено

Тъкмо идвам от Динакорд. Октавера, който търсех го нямаше. Цялата серия камиончета явно не е внесена. Имаше еквилайзер, преамп-буустър, фейзър, фленджър, компресор-състейнър, ултра-метъл и ултра-дисторшън, тюб-овърдрайв - дотук всичките за 45 лв. Само винтидж-тюб-овърдрайв струваше 59 лв. Имаше и няколко ефекта за бас. Нямаше нойз-гейт, дисторшън-моделер и дилей. Не можаха да ми кажат дали ще внасят скоро.