FeramonD Публикувано Декември 21, 2005 Публикувано Декември 21, 2005 Беринджър ултра метал! Мнения, коментари и отзиви моля! Става ли това камионче защото на цената от 45 лева ми се струва малко подозритерлно! Мерси предварително. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Прилича ми на копие на Метълзоната. Ама вече продават ли се камиончетата на Берингер в Динакорд? Цитирай
FeramonD Отговорено Декември 21, 2005 Автор Отговорено Декември 21, 2005 Да днес го гледах! Интересното е че е нов модел май! Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Моделът е съвсем нов, но сигурно е изкопиран. Я кажи какви други камиончета имаше? Цитирай
musicman Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Почти всички модели камиончета и ефекти ги има. Толкова са много, че немога да се ангажирам да кажа с точност липсва ли нещо и кое. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Окей, ще намина и ще си направя коледен подарък. Цитирай
musicman Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Ето тези неща ги има. Разгледай ги. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Мерси. Откога чакам Динакорд да внесат октавера в БГ. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 извинявам се понеже съм от село - демек далеч от софия. интересува ме цената на този въпросния дист, компресора и нойз гейт-а всичките ли са по 45 лв? много ще съм благодарен ако някой ме информира че искам да си правя подарък не съм сигурен още ама ме сърбят ръцете Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 Предполагам, че всичките три камиончета които те интересуват са на една цена, понеже в сайта на Берингер са по 22 евро с ДДС в Германия. Аз утре смятам да пазарувам там и ще дам инфо за цените. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 21, 2005 Отговорено Декември 21, 2005 благодаря ти много!!! ако може и дистортион моделер педалчето....да видиш....много ще съм благодарен!!!! също така някой ми беше споменал че могат да ти пратят с колет нещата, които поръчаш по телефона на фирмата? дали не са ме излъгали? а колега - ти какво ще купуваш? като го изпробваш пусни едно менние как е хавата, да не се набутам то е ясно че се правят от некачествени компоненти, но 45 лв на педалче е примамливо за непретенциозни китарджии като мен благодаря то още веднъж!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 тез педалчета ама хич не са зле Цитирай
FeramonD Отговорено Декември 22, 2005 Автор Отговорено Декември 22, 2005 Ами доколкото разбрах май само едно беше 60 лева. Има поне 20 модела и ми харесаха поне на мен! Моля ви са не копувайте ултра метала преди мен, заплювам си го ! Мерси на всички за мненията. Цитирай
alexthegreat Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Преди малко бях в Динакорд....UltraMetal-а го няма в момента Вчера и днес са продали по един и е свършил.. Днес около 16:00 чакат зареждане, но не е сигурно че ще дойде :think: BTW Обслужиха ме добре т.е. поне дадоха някакво инфо и телефон за връзка, за да не се разкарвам напразно, а да проверя преди това. Телефонът е: 978 20 25 (на визитката) вероятно в магазина Това е от мен...хайде, който си го е купил да запише някакъв звък за останалите, а? Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 22, 2005 Отговорено Декември 22, 2005 Тъкмо идвам от Динакорд. Октавера, който търсех го нямаше. Цялата серия камиончета явно не е внесена. Имаше еквилайзер, преамп-буустър, фейзър, фленджър, компресор-състейнър, ултра-метъл и ултра-дисторшън, тюб-овърдрайв - дотук всичките за 45 лв. Само винтидж-тюб-овърдрайв струваше 59 лв. Имаше и няколко ефекта за бас. Нямаше нойз-гейт, дисторшън-моделер и дилей. Не можаха да ми кажат дали ще внасят скоро. Цитирай
Recommended Posts