Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Второто е.

/извън майтапа-производство на столове/,URL-ли няма да дам поради това, че плащам на google и не искам да го лови този форум заедно с платените реклами/

http://www.2shared.com/file/9333207/f0119c...d__444444_.html

Внимание - това е старото сампле , без ефектите , качавам го на друго място , заради дамата която е писала над мен.

Пак да подчертая - това е базик.

Ето ви още - http://www.zshare.net/download/68827297baa0492a/

Това е второто сампле. Което също е с цел да ви базикам! :D

• Отговори 39
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Може би, ще видиш, ако разбереш текста на записа:

I Got The Feeling I Got It!

I am SuperMan!

Yeah, I am SuperMan , SSSuperMan , SSuperMan ! Yeah !

I Got The way ! Yeah ! I Got it ! I Feel all the day ! Yeah I am The Zmej!

Който сам написах, сега пак ако не виждаш хумора нищо не мога да направя по въпроса.

Между другото какво виждаш в тях?

Отговорено

Текстът е още по-замазващ, но си говорехме за пеене май.

Изключвам втория запис, той продължава 10 секунди.

Първият трак обаче е кавър и е невероятно осакатен.

Допускам, че си бил със слушалки и не си се чувал особено добре.

При все това личи огромна певческа неадекватност.

А "лудостта" ти стои толкова естествено, че се притеснявам да се усмихна.

Можеш ли да пееш изобщо?

Не се бъзикам. Нито ще те бъзикам, ако не можеш.

Отговорено (Редактирано)

Добре де, вие вече ми казахте, че не мога, защо да пея? Първото не беше пеене, а ебавка. А, за второто дори се потрудих го изпея максимално малоумно! Какво повече искате? В началото ви обясних, че не знам дали мога да пея (предполагам, че не мога), но ако мога искам да разбера коя песен ще ми пасне, а ми е малко трудно да прецена. Никога през живота си не съм пял, може би съвсем малко напоследък.

Що се отнася до слушаките, чувах и то идеално. Слушалки за 600лв. слаби ли са?

Редактирано от Feel The Sound Inside!
Отговорено

Знам как да оправиш проблемите ти с пеенето!!!Записваш се как пееш на mp3...После го пускаш в Winamp и търсиш един плъзгач дето отговаря за Volume..Та него го плъзгаш докрай наляво и проблемите ти са решени ;) ;) ;):D:hysterical:

Отговорено

Авторът на темата е със забрана да публикува коментари за 14 дни. Това коментарче(последничкото) го пазя, за да го погледне един мой познат и да реша дали да занимавам полицията в Петричко с него. Напълно съм сериозен и този път, каквото и да си мислел докато го писа това, заплашваш живота на човек във форума на неправителствена организация. Леко сгафи и тези дни ако те потърсят на вратата хора със значки, гледай да бъдеш сгворочив и да съдействаш, ясно? За да ти покажа, че съм крайно сериозен ето ти малко информация за теб и твоето местонахождение:

Hostname: petrich-pppoe146-3.netissat.bg

ISP: NET IS SAT Ltd.

Organization: NET IS SAT ltd. , Sofia

Proxy: None detected

Type: Cable/DSL

Blacklist:

Geo-Location Information

Country: Bulgaria

State/Region: 38

City: Petric

Latitude: 41.4

Longitude: 23.2167

Дали да не направя така, че да останеш и без Интернет?

За да знам, че и мен ще ме намериш и ще ме пречукаш ти давам и име за търсене та да не се луташ излишно из столицата.

Поздрави,

Виктор

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.