bobi1604 Публикувано Ноември 14, 2009 Share Публикувано Ноември 14, 2009 здравейте тарся си китара от перик сам знаете ли от каде мога да си купа и какви са цените и можете ли да ми кажете какви видове китари има и какво е различното между тях Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 14, 2009 Share Отговорено Ноември 14, 2009 Моля те, ползвай търсачката, има много теми за това назад, както и горе, във важните теми. Освен това, хубавите китари имат една обща черта - скъпички са. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
herflik Отговорено Ноември 14, 2009 Share Отговорено Ноември 14, 2009 За всичките си въпроси по-добре беше да питаш google но ,айде ще ти отговоря до колкото мога. Видовете китари са 3.Акустични , Електро-акустични и електрически.Вида на китарата се избира по стила който ще свириш.Примерно ако свириш стари градски песни си зимаш акустична а ако ще свириш металика (приемрно) грабваш електрическата.За електрическите китари са нужни кубета от който излиза звука.Марките китари са много,като начинаещ на теб ти трябва нещо евтино 200-300 лв според мен е нормалната цена+кубето още 100-200лв и си готов.За купуването на китарат има отделна тема с магазини( ако не се лъжа де) погледни там или питай гугъл. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slide Отговорено Ноември 14, 2009 Share Отговорено Ноември 14, 2009 Много се радвам, как такива теми вече просто се подминават, а не се говорят едни и същи неща по сто пъти... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
carnalsoul Отговорено Ноември 14, 2009 Share Отговорено Ноември 14, 2009 на всички по една голяма ракия с малка боза от мен (a.k.a Пернишки Бейлис според съгражданина Someone Else ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d4_ghero Отговорено Ноември 15, 2009 Share Отговорено Ноември 15, 2009 1во - материала на китарата - попринцип гледам да е махагон 2ро - адаптерите - гледаш да не са някви боклуци 3то - гледаш да не осквернена някаде 4то - трябва да ти допада и да гледаш да не е китайска - Японски и USA са най- добрия избор. и 5то - не е задължително , но аз гледам да е по -стара китарата - колкото по-стара , толкова по-добре дано съм ти бил от полза. попринцип така ги избирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dean_dime Отговорено Ноември 15, 2009 Share Отговорено Ноември 15, 2009 Само дето човек ако не разбира и си купува за първи път китара, няма как сам да определи дали са добри адаптерите, хардуера и т.н. Нормално е при първа покупка да присъства приятел, който разбира. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Лими Отговорено Ноември 17, 2009 Share Отговорено Ноември 17, 2009 (Редактирано) Вида на китарата се избира по стила който ще свириш. Примерно ако свириш стари градски песни си зимаш акустична Ето три примера за "Стари градски песни" Редактирано Ноември 17, 2009 от Лими Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 18, 2009 Share Отговорено Ноември 18, 2009 (Редактирано) 1во - материала на китарата - по принцип гледам да е махагон Mахагонът често се свързва със звука на гибсъните(които освен това са и с махагонов гриф и сет-нек конструкция), но това не означава, че е непременно най-доброто от дърветата.. просто е едно от хубавите дървета, ползвани за направа на китара, редом с елшата, swamp ash, корина, бубинга, при много от 80-тарските солистично ориентирани китари - липа... и др.... 2ро - адаптерите - гледаш да не са някви боклуци Това няма как да го познаеш, преди да я пробваш, особено ако адаптерите не са на известна марка. 4то - трябва да ти допада и да гледаш да не е китайска - Японски и USA са най- добрия избор. Това е субвктивбно. Ами ако е английска, френска, немска, чешка или българска? Редактирано Ноември 18, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d4_ghero Отговорено Ноември 18, 2009 Share Отговорено Ноември 18, 2009 Само дето човек ако не разбира и си купува за първи път китара, няма как сам да определи дали са добри адаптерите, хардуера и т.н. Нормално е при първа покупка да присъства приятел, който разбира. напълно съм съгласен с теб Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
d4_ghero Отговорено Ноември 18, 2009 Share Отговорено Ноември 18, 2009 всеки си има критерий , този е лично моя за мен няма голяма разлика в дървото ,но попринцип гледам да е махагон , напълно съм съгласен та дори и аз пробвам китара преди да я купя. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts