maesstro Публикувано Декември 18, 2005 Публикувано Декември 18, 2005 Здравейте, имам следния въпрос към по просветените от мен в тази област, а именно към вас китаристите. Аз съм пианист и свиря вече от 14 години на пиано (кадето сам по-компетентен) но от няколко години посвирвам и на китара без да съм ходил на уроци. Уроците по солфеж за пианото и останалите неща който научих ми помогнаха да започна да свиря на китара и мога да свиря прилично в момента :) Искам да си купя някоя прилична (не професионална) акустична китарка на която да си свиря за собствено удоволствие и която да не е скъпа !!! Имам професионален синтезатор за който дадох достатачно много пари защото ми е основният инструмент, но искам и средно добра китарка ? Какво ще ме посъветвате ?? От къде мога да си намеря такава и да не е много пари защото нивото ми като "китарист" не си заслужава за китара за повече от 100-тина лева. Надявам се да ми помогнете. Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 18, 2005 Отговорено Декември 18, 2005 купи си стагг с542 от малкия цум.струва към 120 лева,но е доста добра и удобна като за парите си.ако пък ти се ходи до благоевград оттам можеш да си я земеш на същата цена,но с калъф. Цитирай
maesstro Отговорено Декември 18, 2005 Автор Отговорено Декември 18, 2005 А друга освен тази стагг с542?? или?? случаино гледах в сайта на технополис там предлагат някаква за 85 лв..??? Цитирай
wolfgang Отговорено Декември 18, 2005 Отговорено Декември 18, 2005 миналата година пробвах един Стаг за 270 ойро в Хамбург и ми останаха ушите и ръцете в него ... обаче модела с пиезо го чакаха след 2 дена, аз си заминавах от тогава изобщо не намирам инструмент от друга марка на цена под 700-800 евро, който вади толкова як саунд. струва си да погледнеш тази марка дали няма да ти допадне, защото за цената си качеството е отлично. Цитирай
JogyRoger Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 По добре послушай Лелдорин, разликата от 85 до 120 не е толкова много а съм скептично настроен за тая китара в Технополис. Цитирай
musicman Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Къде в Благоевград се продава Стаг ? Цитирай
Лелдорин Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 не знам.ще питам като имам урок как е магазина. Цитирай
musicman Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Ще съм ти благодарен ако дадеш повече инфо за магазина Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Представяме Ви: ВАСИЛ ЯНАКИЕВ - ФОРТЕ МЮЗИК ЕТ Адрес: Благоевград, ул. Ал. Стамболийски № 42 Телефон: 073/ 3 52 50; 3 57 75 email: forteshop2002@yahoo.com ЕТ "Форте мюзик" е утвърдено име в бранша повече от 10 г. Ние се занимава изключително с покупко-продажба на музикални инструменти, озвучителна техника, светлинни ефекти, аксесоари. Професионалисти сме в оборудването на дискотеки, TV, звукозаписни студия и хотели със звук, светлина, оповестителни системи. Обезпечаваме концерти, митинги, шоупрограми и други мероприятия със звук светлина и сцена. Осигуряваме DJ и/или жив оркестър или популярен изпълнител по желание за всякакви тържества и партита. Фирмата е официален дисрибутор за страната на редица световни компании сред които - STAGG, YAMAHA, KORG, ALESIS, JBL, ROLAND, PIONER и много други. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 19, 2005 Отговорено Декември 19, 2005 Здравейте, имам следния въпрос към по просветените от мен в тази област, а именно към вас китаристите. Аз съм пианист и свиря вече от 14 години на пиано (кадето сам по-компетентен) но от няколко години посвирвам и на китара без да съм ходил на уроци. Уроците по солфеж за пианото и останалите неща който научих ми помогнаха да започна да свиря на китара и мога да свиря прилично в момента Искам да си купя някоя прилична (не професионална) акустична китарка на която да си свиря за собствено удоволствие и която да не е скъпа !!! Имам професионален синтезатор за който дадох достатачно много пари защото ми е основният инструмент, но искам и средно добра китарка ? Какво ще ме посъветвате ?? От къде мога да си намеря такава и да не е много пари защото нивото ми като "китарист" не си заслужава за китара за повече от 100-тина лева. Надявам се да ми помогнете. Владо, ти ли си? Пиши мейл, може да ти оркрия нещо подходящо. Поздрави! Цитирай
NitroBGA Отговорено Декември 20, 2005 Отговорено Декември 20, 2005 За София ли става въпрос. Магазините са няколко : xxxx ( + дъщерния в Хит-маркет Люлин)- около метрото, Малкия Цум, джаза (само на старо) близо до СМГ. Е това са основните. Хубавите китари започват от 1000 лв нагоре. Ти каза, че не търсиш такава. Прилична - 300 лв нагоре. За 100 лв. китарите (признавам си не съм чувал Стаговете, за които говорите), но съм скептичен към тях. Естествено марка, цена и материали са относителни понятия. Някой път на куче-марки, евтини материали, ама сглобката - перфектна. Ти си прецени, но вземи някой китарист (който свири от години поне) да ти избере. Успех. Цитирай
lilink Отговорено Декември 23, 2005 Отговорено Декември 23, 2005 Аз днес си взех една от магазин,,,казва се Music Jam в центъра е, почти до Халите-значи 100 лв компект китара,калъв,тунер а и продавачът беше толкова любезен,че ми подари даже и перце Ама това беше последната,с такава оферта, Китарата е испанска,Martinez Цитирай
Recommended Posts