Evtim Djerekarov Публикувано Ноември 14, 2009 Публикувано Ноември 14, 2009 (Редактирано) Здравейте. Предполагам, че е питано доста пъти, но не пиша тук и не съм запознат със съдържанието на раздела, а краткото търсене, което проведох, не откри точния отговор. Историята е следната: Подрънквам на пиано съвсем любителски, но тъй като уча хармония и полифония, най-малкото трябва да почна да си свиря задачите на нещо. Имам пиано, което обаче вдига доста шум, когато не ползвам демпфера(а мразя), не е сложено на особено удобно за свирене място, а и редовно изфалшивява и трябва често да викам акордьор за да могат хармониите да звучат задоволително вярно. Освен това е руска чайка и тонът й винаги ме е подразвал. Във връзка с това, искам да ви питам, има ли МIDI клавиатури, които са по възможност с "тежка" клавиатура, усещат силата на удара, могат да се свържат чрез MIDI порт към PC, а от там съответно да ползвам VST синтове и семплери. Ако има, горе-долу в какъв ценови диапазон попадат моделите, които са все пак с прилична клавиатура и според вас вършат добра работа? Можете ли да препоръчате нещо? Редактирано Ноември 14, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай
CyberGene Отговорено Ноември 14, 2009 Отговорено Ноември 14, 2009 Търси на старо - примерно някакво електронно пиано на Касио. Иначе един от най-евтините варианти за МИДИ-хамър-клавиатура е: M-Audio Keystation Pro 88 или FATAR SL-990 PRO Цитирай
Recommended Posts