Yves Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Щото се надяваме той да компенсира липсата на умения и да стигнем по-близо до теб в зона "фа" Цитирай
horsefucker Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Ебати темата. Аз съм горно До в такъв случай... Цитирай
SviStyle Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Кви са тея ноти бре?Аз само свиря до осмо прагче(пък то и октава не било, к'вото и да значи) Подозирам че има няк'ви разбирачи в темата, ма си е отвсекъде! Цитирай
rinti Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) ^ Да разясня. Примерно като скала до-1, ре-2, ми-3, фа-4, сол-5, ла-6, си-7, Ти с коя нота оценяваш свиренето си ... По скалата от до/си или 1/7 Редактирано Ноември 6, 2009 от rinti Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 Аз се самооценявам с Ми. kolio_k според мен няма самочувствие Цитирай
horsefucker Отговорено Ноември 6, 2009 Отговорено Ноември 6, 2009 (Редактирано) Има една мъдрост "колкото повече знам, толкова повече знам, че не знам". Не беше ли "Аз знам, че нищо незнам". Ама тва не е фактор, щото го е казал Сократ, който е бил абсолютно куку и е живял сума ти време в бъчва! ПП: Съвсем скромно се оценявам на 11 и 3/4 по гореупоменатата скала на rinti. Редактирано Ноември 6, 2009 от horsefucker Цитирай
sasog Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 @ DBall- A ти като рече, че си по-напред от всички останали, писали в тая тема, защо си губиш времето с дилетанти като нас? Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Бате, Диоген е живял в бъчва, не Сократ. Цитирай
checho Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 не ми се иска да се намесвам в забавата, темата е брутално тъпа, валят кретенски отговори, хубаво ми е да седя отстрани, да чета и да се смея, но...не ви ли досрамява понякога бе хора? защо трябва да има такива изцепки на всяка крачка? до едно време мислих, че това е най-мъдрото нещо в темата Тоя дето се е изхвърлил на метеното с оценките си да види какво е посочил kolio_k и да си ревизира собствената оценка... обаче вече съм сигурен, че е това Ами по-добре тогава темата да бъде изтрита. Като неин автор ще помоля за това. \/ пп нека след поста ми да няма поредното "ако не ти харесва - не пиши"; вече казах - харесва ми Цитирай
Slav Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Тоя дето се е изхвърлил на метеното с оценките си да види какво е посочил kolio_k и да си ревизира собствената оценка... Това би дало доста нереална оценка, тъй като kolio_k се подценява поне с кварта. Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Някои напредват, други назадват... Някои свирят с кремони, други с хиляди левове... Някои се изхвърлят, други направо са се изхвърлили... Някои имат прекалено много свободно време, други - не... Интересно ми е дали ако се съберт двама с разлика един бемол ще свирят на малка секунда. Цитирай
abductor Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Ако Кольо е Ми, то аз в такъв случай съм опит за бенд до "до диез" от китарист тип "до" Цитирай
Yves Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Това би дало доста нереална оценка, тъй като kolio_k се подценява поне с кварта. Дали се подценява не мога да кажа, но със сигурност мога да кажа, че бидейки толкова време в занаята със сигурност знае по-добре колко е дълбок океана от тия, които си мислят, че вече са "фа" Цитирай
billymilano Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Сетих се една глупост. Общо взето въпроса е тъп, но ще го направим по-...някакъв.Ако всяка нота беше ниво, то коя нота сте ? Аз бих казал, че съм Ре или Ре диез. мноооо съм напреднал... нема измислена скала... неземен съм... хиххиии не бях пипвал китара от 4 месеца и са се разцепих здраво... ех, да можех и да свиря Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Ноември 7, 2009 Отговорено Ноември 7, 2009 Ако като започнеш да свириш си до... Аз съм до двоен бемол Цитирай
Recommended Posts