vane Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 тихомълком някакси, новия Win7 се оказа доста читав, стабилен, бърз и евтин Не ме разбирайте погрешно, кефи ме Мас-а, особено като си го понастроих и натаманих да ми е удобен, (изредих само какво не ме кефи и затова се получи негативна серия), но твърдо съм на мнение че е много надценен, определено не е ready out of the box, не ми допада негативната кампания срещу Майкрософт и има голяма доза изкуствен PR и налагане на мода, както и НИЩО, с което превъзхожда Win ПЦ машина (може би само по бързината на зареждане на самата ОС) Доста късно виждам темата и твоя пост, евалата, само ще добавя, че Бил Гейтс притежава 30% от Apple, пък ти си прави изводите. Цитирай
patient Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 (Редактирано) Ъъъ, я ми посочи къде точно в ТОЗИ списък фигурира името на г-н Гейтс или на някоя, контролирана от него инвестиционна компания и кой точно от инвеститорите има повече от 5,63% дял. Хора - 21 век сме - престанете да живеете с информация от 90-те години! П.П. (може би само по бързината на зареждане на самата ОС) Ако искате да ви зарежда бързо ОС - независимо каква е - сложете я на SSD диск. Редактирано Юли 18, 2011 от patient Цитирай
L.K. Отговорено Юли 18, 2011 Отговорено Юли 18, 2011 Мониторът на Аймака въобще не е върха. Хубавите монитори са Apple Cinema, но те не се продават с компютър в корпуса. Други производители също имат чудесни монитори без ябълкови претенции. 1 Цитирай
musicman Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 ^ Ти имаш у вас двата и си направил сравнение сигурно? Цитирай
patient Отговорено Юли 19, 2011 Отговорено Юли 19, 2011 (Редактирано) ^^ Всички дисплеи на Apple имат сертификат за предпечат и графична обработка. До преди няколко години подобен сертификат за LCD имаха само профи мониторите на NEC, Samsung и Panasonic (последните обаче доста надценени и май не ползват собствена матрица). След развитието на LED технологията обаче качеството на мониторите за ширпотреба се вдигна, а цената им падна, така че читав (и сертифициран) монитор за професионални нужди вече може да се вземе от почти всеки производител на съвсем прилична цена. Тук-таме четох доста добри отзиви за LED-овете на ASUS. По графичните въпроси обаче, мисля че RockoBG би трябвало да внесе повече яснота, щот все пак с това се занимава. И уж беше обръгнал на идеята за Хак - интересно ми е докъде я е докарал, особено като се има предвид, че би сглобил напомпана машина. Ей там е интересно да се види разлика в цената. Редактирано Юли 19, 2011 от patient Цитирай
patient Отговорено Юли 20, 2011 Отговорено Юли 20, 2011 Вече и на 64-бита, под Сноу Леопард 10.6.8... Доволно. Ако все още има мераклии, да ми пишат да им кажа как става на почти всякакво ПЦ. Цитирай
Recommended Posts