DYLGIQ Публикувано Октомври 27, 2009 Публикувано Октомври 27, 2009 Едно парче от 1989. Реших да го запиша сам, щото на ония мърди не им се свири вече. Стремих се да докарам соц звучец. Скоро мисля да му сложа и вокалите. http://www.4shared.com/file/144163733/525903ad/lager.html Цитирай
Valserp Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Епа много яко било това соц звучене Чакам вокалите... Цитирай
yakiya Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Незнам колко е соц звученето,ама Мегадет ако те бяха чули със сигурност щяха да те привлекат за албума им от '90-та. Ръст ин пийс ли беше. Та даже и на местото на Марти Фридмън. Бравос! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 Хе хе, данке шойн, ама аз тогава бях басист . Парчето го изсвирих цялото по памет, щото нямаме един читав запис, дееба - освен Балкантон не бяхме чували за друго студио, а и става дума за дълбоката провинция. Рифовете са си на китарягите, мой е само оня пънкарския на припева - всъщност всички участвахме в измислянето. Само солцето го смених, щото не го помня - оня свиреше некви бесни фикфлации. Текстовете ги пишехме с другия китарист, с него си ги и пеехме. Малко носталгично може да звучи, ама не беше като сега - сам пред компа... Цитирай
jFog Отговорено Октомври 29, 2009 Отговорено Октомври 29, 2009 бах ти соца, бах ти звученето трябва и със соц.вокалите да го чуем много харно Цитирай
Recommended Posts