Jump to content
Българският форум за музиканти

Ride The Lightning


Ulian_Borisov

Recommended Posts

;):rocker::D

Благодаря че ми изпълни предложението ! Невероятен кавър, чисто и просто казано най-добрия ти кавър! За мен абсолютната класика и номер 1 резачка на Металика!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля, пич! За мен бе чест да направя кавър на това супер брутално парче! Благодаря ти за хубавите думи! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля, пич! За мен бе чест да направя кавър на това супер брутално парче! Благодаря ти за хубавите думи! :)

Няма нищо.

 

Китарите наистина са убийствени, но имам само една забележка - чуй думкането в началото и там на солото, дето звучи като хоро едва ли не. Много по-"задържащо" се е (състейн, в барабаните не знам как се нарича).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отлично свирене :) Метъъъл :) Страхотно!!

 

Звукът чистосърдечно си признавам, че не ми харесва. Китарите са някакъв симулатор/процесор/интерпретатор така като ги слушам...и просто не ми харесват. Въпрос на вкус предполагам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами какво да ти кажа, солото си е чиста импровизация, не съм сядал да го вадя ... според мен си е добре и не чувам думкане, не те разбирам ..., но мерси все пак :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То това е проблема... солото е на 2 части - нищо не съм казал за него, то е просто великолепно. Но при втората част Ларс удря много силно или 2 барабана или нещо, което яко думка. :) Преслушай песента пак за да се сетиш. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпълнението си е отлично както винаги :punk_guitar: . Откъм звук наистина има какво да се желае. Китарите са малко... "глухи" и ритъм партиите нямат плътност на места потъват под барабаните. Но... всичко това зависи много от наличната техника и метода на записване и е ясно, че в домашни условия е много трудно да се "гоним" със студийните изпълнения :hysterical:. Едно обаче е сигурно - лудница си е :hysterical: Браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-Принцип, не пречи да се гоним със студийните записи, но единия е във Варна, другия в Перник и е много шибано като си прехвърляме mp3-ки през скайп, отделно ако сме двамата ще подбираме инструменти които си пасват по между си, другото което е и на мен не ми допада китарите, защото ако Юли беше при мен, щях да му пусна една стерео двойка с различни кабинети или поне с различни микрофонни позиций на кабинетите, така се прави стерео ритъм китари, а той ги свири с един тон сола и ритъм, и отделно има некъкъв проблем, ще го разгадаем.. процесора му много клипва като прехвърля записа в компа, аз колкото и да го натискам пак нещо дере и за напред ще се опитаме да направим по-добър саунд, отделно ако си намерим и един истински басист, защото знаем как звучат бас програмите, като тон го докарват, но я няма динамиката и изглежда все е дно робокоп свири. Зимата ще се съберем на гости и ще свирим, но за целта ще ни трябва някаква usb интерфейс играчка, за да ползваме софтуерните ампове, аз лично смямам, че са по-добри от тоя процесор, има време ще пробваме много неща... Радвам се, че слушате нашите кавърчета и ви допадат... айде пускаме една анкета. Всеки да напише своя любима песен и ние ще изберем една от всички и ще я направим (ако има миди или табче :hysterical: ) Стилът го знаете какъв е Хард рок с мега-яки рифове до Мелодичен Хеви Метъл :punk_guitar:

Благодаря отново.. Поздрави от Варна и Перник

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.