Ulian_Borisov Публикувано Октомври 27, 2009 Публикувано Октомври 27, 2009 Айде и с тая класика приключихме! http://www.4shared.com/file/144130812/c661...ica_Cover_.html Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 27, 2009 Отговорено Октомври 27, 2009 (Редактирано) Перфектно се е получило, кой прави микса :? Редактирано Октомври 27, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 :rocker: супер брутално Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 Благодаря, приятелю! Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Благодаря че ми изпълни предложението ! Невероятен кавър, чисто и просто казано най-добрия ти кавър! За мен абсолютната класика и номер 1 резачка на Металика! Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 Моля, пич! За мен бе чест да направя кавър на това супер брутално парче! Благодаря ти за хубавите думи! Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Тия китари разцепват! Чеphе, вкарай малко динамика на фуса... Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Моля, пич! За мен бе чест да направя кавър на това супер брутално парче! Благодаря ти за хубавите думи! Няма нищо. Китарите наистина са убийствени, но имам само една забележка - чуй думкането в началото и там на солото, дето звучи като хоро едва ли не. Много по-"задържащо" се е (състейн, в барабаните не знам как се нарича). Цитирай
synchu Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Отлично свирене Метъъъл Страхотно!! Звукът чистосърдечно си признавам, че не ми харесва. Китарите са някакъв симулатор/процесор/интерпретатор така като ги слушам...и просто не ми харесват. Въпрос на вкус предполагам. Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 Ами какво да ти кажа, солото си е чиста импровизация, не съм сядал да го вадя ... според мен си е добре и не чувам думкане, не те разбирам ..., но мерси все пак Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 То това е проблема... солото е на 2 части - нищо не съм казал за него, то е просто великолепно. Но при втората част Ларс удря много силно или 2 барабана или нещо, което яко думка. Преслушай песента пак за да се сетиш. Цитирай
Ulian_Borisov Отговорено Октомври 28, 2009 Автор Отговорено Октомври 28, 2009 Ами не знам, томовете може да имат по-голям пик или де да знам, при мен всичко е ток ... Цитирай
MR_STENCH Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 Изпълнението си е отлично както винаги . Откъм звук наистина има какво да се желае. Китарите са малко... "глухи" и ритъм партиите нямат плътност на места потъват под барабаните. Но... всичко това зависи много от наличната техника и метода на записване и е ясно, че в домашни условия е много трудно да се "гоним" със студийните изпълнения . Едно обаче е сигурно - лудница си е Браво! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Октомври 28, 2009 Отговорено Октомври 28, 2009 По-Принцип, не пречи да се гоним със студийните записи, но единия е във Варна, другия в Перник и е много шибано като си прехвърляме mp3-ки през скайп, отделно ако сме двамата ще подбираме инструменти които си пасват по между си, другото което е и на мен не ми допада китарите, защото ако Юли беше при мен, щях да му пусна една стерео двойка с различни кабинети или поне с различни микрофонни позиций на кабинетите, така се прави стерео ритъм китари, а той ги свири с един тон сола и ритъм, и отделно има некъкъв проблем, ще го разгадаем.. процесора му много клипва като прехвърля записа в компа, аз колкото и да го натискам пак нещо дере и за напред ще се опитаме да направим по-добър саунд, отделно ако си намерим и един истински басист, защото знаем как звучат бас програмите, като тон го докарват, но я няма динамиката и изглежда все е дно робокоп свири. Зимата ще се съберем на гости и ще свирим, но за целта ще ни трябва някаква usb интерфейс играчка, за да ползваме софтуерните ампове, аз лично смямам, че са по-добри от тоя процесор, има време ще пробваме много неща... Радвам се, че слушате нашите кавърчета и ви допадат... айде пускаме една анкета. Всеки да напише своя любима песен и ние ще изберем една от всички и ще я направим (ако има миди или табче ) Стилът го знаете какъв е Хард рок с мега-яки рифове до Мелодичен Хеви Метъл Благодаря отново.. Поздрави от Варна и Перник Цитирай
Recommended Posts