Victor94 Публикувано Октомври 24, 2009 Публикувано Октомври 24, 2009 Здарейте Значи свиря на тромпет от 3 години и съм в училищен духов оркестър.Ама много умряла работа...та омръзнаха ми скучните маршчета които ги свирим по 100 пъти и реших да се обърна към поп-фолна Някой може ли да ми даде някакви сола за тромпет на поп-холк (чалга ) Аз научих някой по слух,но друго си е с ноти Цитирай
Trumi Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 Питай някой РОМ.....само,че едва ли тук има Цитирай
totko99 Отговорено Май 10, 2010 Отговорено Май 10, 2010 те ромите дали свирят по ноти.. ? Здравей торси MIDI-та и си ги конвертирай в ноти има разни в нета. с тоя софт става конвертирането. Иначе и други софтуери го могат ,например сибелиус. http://www.notation.com/Download.htm ето един линк ще видиш по надолу в него списък от фйлове, може директно тях да търсиш, излизат от търсачките. Иначе горе линковете не бачкат. Желая ти успех. В кой оркестър свириш? Цитирай
Victor94 Отговорено Май 10, 2010 Автор Отговорено Май 10, 2010 Еми училищен духов оркестър. Свирим там по тържества и такива мероприятия, ама нищо съществено. Уж се каним тая година за фестивала в Оряхово ама ще видим какво ще става. А относно мидитата, тая техника я знам и отдавна я практикувам ама няма много чалга или хора конвертирани на миди. В датата намерих някакви хора ама тях пък не ги отваря. Пък и аз смених вече тромпета със саксофон и там ми се струва, че по-лесно се учи по слух да знам някой хорца и песнички вече Цитирай
Recommended Posts