Jump to content
Българският форум за музиканти

totko99

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от totko99

  1. те ромите дали свирят по ноти.. ? Здравей торси MIDI-та и си ги конвертирай в ноти има разни в нета. с тоя софт става конвертирането. Иначе и други софтуери го могат ,например сибелиус. http://www.notation.com/Download.htm ето един линк ще видиш по надолу в него списък от фйлове, може директно тях да търсиш, излизат от търсачките. Иначе горе линковете не бачкат. Желая ти успех. В кой оркестър свириш?
  2. Здравейте търся ноти за Bb тромпет на популярни мелодии. Мого харесвам изпълненията на Еди Калверт. Ще се радвам ако някой може да ми прати ноти или пък MIDI за това или нещо друго красиво и не много трудно :-)
  3. Здравейте, Голям фен съм на Еди Калверт и търся ноти за негови изпълнения. Много ще се радвам ако някой има да ми прати например нотите за това http://www.vbox7.com/play:8ee77927
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.