drizzt Публикувано Декември 10, 2005 Публикувано Декември 10, 2005 Интернет китара i tuk с уиндоус... ! :wow: Китарата вече ще може да звучи и като модем като скъсаш струна вади син екран Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Декември 10, 2005 Отговорено Декември 10, 2005 Божеееееее на къде отива света!? Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 10, 2005 Отговорено Декември 10, 2005 Божеееееее на къде отива света!? Не накъдето трябва... Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 10, 2005 Отговорено Декември 10, 2005 OMFG.. ами ако някой хакер ми я разстрои?! Цитирай
trendkiller Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Като насереш некой пасаж дава ERROR Цитирай
jFog Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Ебахго у лаптоп-а в калъф от китара колкото и да струва , китара + комп си остава по добро решение за мен.. пък знайш ли...На репетиця във фас паузата може и да ти се приисака да застреляш двата трима в Някой шутър.. . Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Голяма глупост - поне и тоалетна да и сложат! Цитирай
wessy Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 фен съм на технологиите .... добре де ...след тая статия ... БЯХ!!! Мамка му как може такива простотии да мислят. Най-лошото е че има балъци дет ще си я купят! Направо да я направят и да свири вместо тебе и да мисли парчета и тогава да са гръмнем сички дет свирим да има повече храна за децата в Сумалия. :killyou: :killyou: :killyou: Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Ами хора без работа честно казано седят седят и викат на магарето "Чуш" ама както казва Evtim Djerekarov Некадърността е естествена човешка черта Цитирай
MDFk Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Простете за простотията, ама още малко китара правеща свирки между песните ще направят - и така и групитата ще обезсмислят. :wall: Що за идиоти са тия? Разбирам идеята на Вариакса, много хитро нещо е тя. Но тва не. И като почне звука и да се разваля кво? Реинсталираш уиндоуса? Слагаш по-стара версия, че да пасва на духа на китарата?3.11? Или качваш Линукс? Да живее лампата, Респрома и жака петица (айде, по-добре с нормален)... Цитирай
Morello Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 бе както и да го гледаме си е гавра с музикантството! :evil: :wall: Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 аве чакайте седа като пуснат от Маршал кубе-сьрвьр+DVD и вграден play station . Зимате си ги заедно с китарата и директно може да публикувате изсвиреното докато цькате някоя игра Цитирай
drizzt Отговорено Декември 11, 2005 Автор Отговорено Декември 11, 2005 Да живее лампата, Респрома и жака петица Респект Цитирай
Crimson Отговорено Декември 11, 2005 Отговорено Декември 11, 2005 Докато свири, човек ще може и клипове да показва .... Цитирай
Recommended Posts